Tomio Okamura 51 let


Český podnikatel, spisovatel a politik Tomio Okamura se narodil 4. července 1972 Tokiu. Jeho matka pochází z Moravy, po svatbě s Japoncem v roce 1966 se celá rodina přestěhovala, většinu života však Tomio prožil v Česku. Do tehdejšího Československa přicestoval poprvé, když mu bylo šest let. Část dětství strávil v dětském domově. V mládí pracoval devět let v Japonsku jako popelář a poté v tokijském kině jako prodavač popcornu.

Z tříletého manželství s Japonkou Mie má syna Ruye. V současnosti má vztah s o devatenáct let mladší studentkou Monikou Talašovou.


4.7.1972
Tokio, Japonsko
Tomio Okamura csfd

Superdebata o vztahu celostátní a komunální politikySuperdebata České televizeVolby 2021: DebataČesko hledá premiéra: Souboj hlavních kandidátůČesko hledá premiéra: Velká předvolební debataX TalkBez cenzuryMoje zprávyUdálosti Luďka StaňkaVýzvaXaver LiveAréna Jaromíra SoukupaDuel Jaromíra SoukupaINSTINKTY Jaromíra SoukupaNázory bez cenzurySuperdebata: Poslední slovo90’ ČT24DVTVKdopak by se Čecha bálTémata týdneCesta na HradLimuzínaVolejte prezidentoviVtip za stovku!WoLe (Week of Legends)Splněné snyUchem jehlyHobby naší dobyHyde ParkProstři pro třiTOP STARTravel JournalEvropský manuálDen DMáte slovoTOP STAR magazínInterview ČT24VyVoleníVšechnopártyTeleránoBanánové rybičkySama domaUdálostiZákon láskyČeský žurnálHledá se prezidentToytravel Story13. komnataSax feat. Michajlov - Fáma


Aktualizace osobnostního profilu Tomio Okamura: 9.10. 2023 08:14