Taecyeon 35 let


Ok Taec Yeon, znám jako Taecyeon, je člen slavné chlapecké skupiny 2PM, ve které vystupuje jako hlavní raper. Velmi dobře tancuje a má též dostačující pěvecké schopnosti. Jako herec debutoval v roce 2010 v korejském dramatu CINDERELLA'S SISTER, kde všechny překvapil svým přirozeným výkonem. V roce 2011 zazářil jako Jin Gook v korejském dramatu DREAM HIGH. Je také společně s ostatními členy 2PM častým účastníkem různých reality show (HOT BLOOD 2008, IDOL ARMY 2008, 2PM SHOW 2001) a vystupuje jako MC.

Do Jižní Koree se Taecyeon vrátil na popud své sestry, která ho donutila jít na konkurz JYP Entertainment v New Yorku. Bylo mu sedmnáct když se neochotně vydal na tuto akci. Dostal se do užšího výběru a byl vybídnut k odcestování do Koree. Nakonec byl vybrán mezi deset finalistů v soutěži Superstar Survival, ale byl první kdo vypadl. Při budování své kariéry v Korei, vystudoval Dankook University.


27.12.1988
Soul, Jižní Korea
Taecyeon csfd

Hansan: yongeui chulhyeonSigan wieui jibGyeolhonjeonyaMy Heart Is BeatingXO, KittyBeullaindeuSecret Royal Inspector JoyVincenzoDeo geim: 0sileul hyanghayeoZachraňte měJeulgeoun naui jipUkažte se, duchovéEosembeulliCham joheun sijeolHooayooBoku to Star no 99 NichiDeurim haiSinderella eonniSeutailClassic믹스나인Samsi sekki별바라기After School ClubNa honja sanda어송포유


Aktualizace osobnostního profilu Taecyeon: 10.4. 2024 09:05