Deborah Gibson 53 let


Deborah Ann Gibson je americká zpěvačka, tanečnice, televizní a filmová herečka, producentka, skladatelka a účastnice reality show, která se narodila jako třetí ze čtyř dcer do rodiny, která má italsko-sicilské kořeny. Vyrůstala v newyorském městečku Merrick a její znamení zvěrokruhu je Panna.

Poté absolovala s vyznamenáním calhounskou střední školu ve svém rodném Merricku a začala se naplno věnovat herectví a zpěvu. V témže roce vystupovala v reklamách na počítače Commodore a restaurace Wendy's. O rok později vytvořila svou řadu parfémů s názvem Electric Youth for Woman. V roce 1992 vystupovala na Broadwayi v roli Eponiny v muzikálu „Bídníci“ a celkově si zahrála v sedmnácti muzikálech.

Debbie vydala devět studiových alb, kterých se celosvětově prodalo více než 16 milionů nosičů. Řadu let byla sledována stalkery a některé incidenty skončily dokonce až u soudu. Od roku 2013 bojuje s lymskou boreliózou. Debbie měří 168 centimetrů a je svobodná, ale v minulosti měla vztah s Lorenzo Lamasem. Má ráda zpěv, hraje na klavír a ukulele. Má ráda pejsky a kočičky. Měla například jezevčíka, který se jmenoval Joey.

Vlastní mnoho nemovitostí, ale v roce 2005 se usadila v Los Angeles, kde žije v luxusní vile, kterou koupila za 1,3 milionu amerických dolarů. Mezi jejími auty má nejradši zelenobílý Ford Fairlane z roku 1957. Dříve měla ráda sýrovou pizzu a vepřové maso, ale od té doby, co navštívila svého odborníka na výživu, dává přednost rýžovým koláčkům.


31.8.1970
Brooklyn, New York City, New York, USA
Deborah Gibson csfd

The ClassWedding of DreamsSummer of DreamsThe Music in MeMega Shark vs. Mecha SharkMegakrajta versus GatoroidMegažralok vs. obří chobotnicePříliš čistotný nájemníkCoffee DateCelesta ve městěMy X-Girlfriend's Wedding ReceptionMy Girlfriend's BoyfriendSladká svobodaVražedné hryKrotitelé duchůRita RocksThat '80s ShowKrok za krokemBeverly Hills 90210Street JusticeWorst to FirstVanilla Ice ArchiveBubblegum BabylonMTV20: Everybody Talk About Pop Music!VH-1 Where Are They Now?New Kids on the Block: 80s BabyKaty Perry: Last Friday Night (T.G.I.F.)Criss Angel's Magic with the StarsLead with Love 3The WheelBad Music Video TheatreA Year in MusicAmerica's Most Musical FamilyGMA DaySteveDaily Blast LiveThe Meredith Vieira ShowThe Playboy Morning ShowStrašidelné příběhy celebritThe Best Hit USAThe TestSidewalks EntertainmentWGN Morning NewsThe 20th Annual American Music AwardsThe 19th Annual American Music AwardsOne on One with John TeshGoing Live!Music StationAmerican Bandstand


Aktualizace osobnostního profilu Deborah Gibson: 31.10. 2023 03:04