Leslie Parrish 89 let


Původně měla být koncertní pianistkou, později modelkou, nic ale mladou Marjorii Hellen nelákalo tolik jako hraní. V roce 1959 se přejmenovala na Leslie Parrish a v rámci své herecké kariéry stihla natáčet filmy seriózní i béčkové - co víc, svou účastí poctila více než 100 televizních seriálů, než s hraním v roce 1978 zcela skončila.

Do obecného povědomí zároveň pronikla jako manželka Richarda Bacha, se kterým žila 22 let, během kterých stihla proniknout i do jeho tvorby, ze všech jmenujme např. Most přes navždy.


13.3.1935
Melrose, Massachusetts, USA
Leslie Parrish csfd

Crash!Invisible StranglerInvaze obřích pavoukůBanyonD.A.: Conspiracy to KillBrother, Cry for MeCandy Man, TheThe Devil's 8The Money JungleThree on a CouchSex and the Single GirlFor Love or MoneyMandžuský kandidátPortrait of a MobsterLi'l AbnerRaketa na MěsícTank BattalionHot Summer NightMan on FireThe Lieutenant Wore SkirtsThe Opposite SexThe Power and the PrizeA Man Called PeterDaddy Long LegsHow to Be Very, Very PopularThe Girl in the Red Velvet SwingThe Virgin QueenLogan's RunKriminální odděleníThe MagicianBearcats!Cade's CountyHogan's HeroesO'Hara United States TreasuryMcCloudLove, American StyleMarcus Welby, M.D.To Rome with LoveAdam-12BatmanGood Morning, WorldMannixStar TrekThe Man from U.N.C.L.E.Family AffairIron HorseTarzanThe Big ValleyThe Wild Wild WestKentucky JonesReportér


Aktualizace osobnostního profilu Leslie Parrish: 4.11. 2023 04:42