Taissa Farmiga 29 let


Zatím nepříliš známá a neokoukaná tvář této mladé Američanky spatřila světlo světa v roce 1994. Její jméno zní Taissa Farmiga a je nejmladší ze svých sedmi sourozenců. Zároveň je také sestrou herečky Very Farmigi (ORPHAN, ZDROJOVÝ KÓD, CHLAPEC V PRUHOVANÉM PYŽAMU).

Její další rolí bylo ztvárnění postavy Violet Harmon v seriálu AMERICAN HORROR STORY, který měl premiéru na amerických obrazovkách minulý rok.

Jestli Taissa uspěje a bude minimálně tak populární jako její sestra je ve hvězdách. Avšak s jejím rozvíjejícím se talentem, který jistě má kde čerpat, je to vysoce pravděpodobné.


17.8.1994
Readington, New Jersey, USA
Taissa Farmiga csfd

Sestra IIJohn and the HoleJustice League Dark: Apokolips WarPašerákSestraThe Long Dumb RoadVšechno, co měliWe Have Always Lived in the CastleMladí Titáni: Jidášova smlouvaKrvavá pomstaLiga spravedlivých vs Mladí TitániPravidla neplatí6 YearsPoslední nás zachráníJamesy BoyBling Ring: Jako VIPkyLabyrint mysliMiddletonská romanceHigher GroundPozlacený věk50 States of FrightThe Twilight ZoneAmerican Horror StoryWicked CityPohřbené dítěShareCollider Ladies NightIMDb on the Scene - Interviews66. Emmy AwardsZlatý Glóbus 20142013 MTV Movie AwardsZlatý Glóbus 2012


Aktualizace osobnostního profilu Taissa Farmiga: 1.11. 2023 16:29