Richard Brake 59 let


Richard Brake je americký herec, který se narodil ve Walesu ve Velké Británii, ale vyrůstal již v Americe. Navštěvoval Western Reserve Academy v americkém Hudsonu a zajímal se především o herectví ke kterému měl blízko již v dětství. Ve filmech je Richard Brake známý především svou zápornou stránkou.

V ostatních filmech a seriálech ztvární pouze velmi nevýznamné postavy. Za zmínku stojí ještě mini role ve filmu Hannibal - Zrození. Tak doufejme, že Richard Brake dostane do budoucna nějakou pořádnou roli a ukáže nám co v něm je.


30.11.1964
Ystrad Mynach, Hengoed, Wales, Velká Británie
Richard Brake csfd

The GatesThe Last Stop in Yuma CountyBarbarPayne & RedemptionR.I.P.D. 2: Rise of the DamnedThe MunstersVesper ChroniclesOffseasonPekelné bingoThe VirtuosoArthur & Merlin: Knights of CamelotRytmická sekceTremors: Shrieker Island3 from HellFeedbackThe DareMandy - Kult pomstyPerfect SkinTrpká úroda31Kanibal v džungliThe ChameleonŠpiónKingsman: Tajná službaKódované vysíláníGangster CaineNoční incidentVoda pro slonyVrah zůstal po školeChodící mrtvíHalloween IIBunkr smrtiHannibal - ZrozeníČerná DahliaBatman začínáDoomMnichovNávrat do Cold MountainFintaSmrtící strojBrave New WorldThe MandalorianĎáblova svatyněKrálovská rodinaLovci duchůNezvěstnáGangy z Birminghamu


Aktualizace osobnostního profilu Richard Brake: 4.11. 2023 11:18