Agam Darshi


Agam Darshi je kanadská herečka narozena v Birminghamu ve Velké Británii. Když byla malé dítě, odstěhovala se s rodinou do Kanady. Ve věku 14 let se odstěhovala do Calgary, aby usilovala o hereckou kariéru - což byla její vášen. Agam studovala herectví a výtvarné umění na Univerzitě v Calgary, kde později získala titul.

Agam je známa za své role v seriálu SVATYNĚ jako Kate Freelander, dále v seriálu VOLÁNÍ MRTVÝCH nebo v hororru MRVÁ ZÓNA a v dalších.

Agam Darshi csfd

DonkeyheadWifelikeMixni toSheltering SeasonBright Hill RoadFunny BoyA Very Vintage ChristmasWilliamKingswayChokeslamKolosMozek v plamenechCrimes of Mike RecketIn Their SkinKletba z temnotOhnivý armagedonNormalA Night for Dying TigersFathers & Sons2012ExcitedOpatrovnictvíStrážci - WatchmenJedovatý břečťan 4: Tajné společenstvíNávrat minulostiTornádo nad New YorkemVesmírná explozeAmerican VenusKlikař CharlieKlub vyděračůThe Haunting of Sorority RowBudiž světloCivic DutyDouble CrossHadi v letadleNezvratný osud 3Cizinec v mé posteliNejlepší přítelkyněTrávaDokonalý párPink LudoosDMZFlashHudson a RexV zajetí kouzelDobrý doktorX-Men: Nová generaceDirk Gently's Holistic Detective Agency


Aktualizace osobnostního profilu Agam Darshi: 1.11. 2023 19:18