Karel Heřmánek ml. 35 let


V roce 2013 absolvoval na DAMU pod vedením E.Salzmannové rolemi Chadwick (Punk Rock, K.I.Kubák), Profesor (Buchty a bohyně, J.Frič) a August (Norway.Today, K.Pavelka). Následovalo semestrální studium na americké škole The Lee Strasberg Theatr and Film Institute v New Yorku, kde se úspěšně účastnil konkurzu a dostal příležitost zahrát si roli Ballesteda (Paní z námoří, D.Sherer). V současné době hostuje na několika pražských scénách, především pak v Divadle Bez zábradlí (Indická banka, Jistě pane premiére, Garderobiér), v jediné anglicky mluvící společnosti v České republice Prague Shakespear Company (Much Ado About Nothing, Twelfth Night, The Order of the Blue Chrysanthemum) a v Divadelní agentuře Harlekýn (Fillumena Marturrano).

Zájmy a schopnosti: dabing, tanec, zpěv, sport, akrobacie, jízda na koni, hra na kytaru, klavír, klarinet, řidičský průkaz skupiny B. Jazykové znalosti: angličtina, němčina, španělština.


3.3.1989
Praha, Československo
Karel Heřmánek ml. csfd

LežákyCesta do tmyThe Gray ManZátopekPastPřípad dvou manželekAnthropoidDie GlasbläserinZločin v PolnéLovci a obětiVnitřní krásaJedlíci aneb Sto kilo láskyRevivalO pokladechMatematika zločinuMísto zločinu České BudějoviceSpecialistéAnatomie životaBoženaHlava MedúzyFreudPoraženíSchatten der Mörder – Shadowplay (ZDF-Fassung)Detektív DušoProfesor T.V.I.P. vraždyGéniusPoldaOrdinace v růžové zahraděVšechny moje lásky


Aktualizace osobnostního profilu Karel Heřmánek ml.: 31.10. 2023 19:22