Roman Buťa 36 let


Roman Buťa začínal ve svých 13 letech na dabingu pro TV Nova, později jako moderátor televizních a rozhlasových pořadů (Óčko, TV Fun1, ČT, Fanda, Prima COOL, TV Prima). Ve svých 20 letech se stal ředitelem programu nově vzniklé internetové televize Ambrosia TV, odkud směřoval do TV Public, kde působil jako moderátor a vedoucí dramaturg společnosti, kultury a hudby. Během této doby režíroval několik televizních přenosů, televizních pořadů a show. Krom režie se začal věnovat také výkonné produkci, kreativní produkci a dramaturgii.

Později nastoupil do řad vývojové centra TV Nova, kde adaptoval pro české vysílání několik zahraničních formátů, jako například Hollywood Game Night (Hvězdná Párty) či StarAcademy.

Roman Buťa stál také za realizačním a dramaturgickým vznikem všech formátů nové TV Mňam, mezi které patřila také první late night show v ČR s názvem Show Leoše Mareše, jejímž byl výkonným producentem.

Od roku 2015 je posilou v týmu RnE vývojového a dramaturgického centra FTV Prima, kde působí jako kreativní producent, producent vývoje nových formátů, dramaturg a režisér. V jeho kompetencích je také dramaturgické vedení kanálu Prima COOL.


6.6.1987
Praha, Československo
Roman Buťa csfd

Po hlavěSvět motorůBeerMaster ČeskoExperiment 21Parta z penzionuČSMT - AFTERSHOWSOCKYÚplně debilní zprávyTake me outPevnost BoyardShow Leoše MarešeApplikacePartičkaČesko Slovensko má talentAutosalonCOOLfeedCOOL TRAIN aneb 5 let na COOLuSrdce pro děti 2012Těžká dřinaPelíšky slavnýchRunway 06-24Zpátky na vrchol


Aktualizace osobnostního profilu Roman Buťa: 5.11. 2023 12:43