Shannon Leto 54 let


Shannon Christopher Leto se narodil rodičům Constance a Tonymu Leto v Bossier City, Louisiana. Má mladšího bratra Jareda. Jejich rodiče se rozvedli, když byli kluci ještě malí. Otec zemřel poté co se znovu oženil. S matkou a bratrem se často stěhovali, žili např. ve Wyomingu, Coloradu, Virginii, i na Haity.

Se svým bratrem Jaredem založili v roce 1998 rockovou kapelu 30 Seconds to Mars. S kapelou cvičí sedm hodin denně. Na kontě již mají několik cen MTV a dalších hudebních cen. Shannon hraje i na kytaru a klavír a společně s bratrem píší i vlastní písně. Mimo to je také profesionálním fotografem a zajímá se o abstraktní umění.

Shannonova herecká kariéra není tak velká jako jeho bratra. Mohli jsme ho vidět ve čtyřech epizodách seriálu TAK TOHLE JE MŮJ ŽIVOT, a v menších rolích ve filmech ZÁZRAČNÝ BĚŽEC, SOL GOOD A HIGHWAY.


9.3.1970
Bossier City, Louisiana, USA
Shannon Leto csfd

Sol GoodeHighwayZázračný běžecTak tohle je můj životInto the WildArtifactUnplugged: 30 Seconds to Mars30 Seconds to Mars: StuckThirty Seconds To Mars - Rescue Me30 Seconds to Mars: Walk on Water30 Seconds To Mars: Up in the Air30 Seconds to Mars: Do or Die30 Seconds to Mars: Closer to the Edge30 Seconds to Mars: Hurricane30 Seconds to Mars: This Is War30 Seconds to Mars: Kings and Queens30 Seconds to Mars: A Beautiful Lie30 Seconds To Mars - Edge of the Earth30 Seconds to Mars: From Yesterday30 Seconds to Mars: The Kill30 Seconds to Mars: Attack30 Seconds to Mars: CapricornHollywood InsiderOscar's Red Carpet 2014Premiya Muz-TV 2008MulatschagVideo on Trial


Aktualizace osobnostního profilu Shannon Leto: 21.11. 2023 17:34