Natalja Guseva 52 let


Natalja Guseva, plným jménem Natalja Evženievna Guseva, po sňatku přijala příjmení Muraškevič. Její otec byl operátor v elektronickém průmyslu, matka praktická lékařka.

Následovaly filmy Gonka veka, Lilovyj Šar a Volja Vselennoj. Žádný z nich však neměl takový úspěch jako Gosťa iz buduščego. A její filmová kariéra pomalu skončila. V roce 1989 odmítla roli ve filmu Avarija - doč menta, protože nechtěla poškodit obraz Alice Seleznevy. Poté odmítla i několik nabídek na další filmy.

Nikdy se nechtěla stát proesionální herečkou. Od dětství se zajímala o biologii. Po ukončení školy nastoupila na biotechnologické oddělení MITHT (Moskevská státní univerzita chemických technologií) a studium ukončila v roce 1994. Poté pracovala jako vědcká asistentka ve Výzkumném ústavu epidemiologie mikrobiologie NF Gamaleya.

S prvním manželem, Denisem Anatoljevičem Muraškevičem, byla od roku 1993 do rozvodu v roce 2001 a má s ním dceru Alesii Denisovnu Muraškevič. Po rozvodu si však nechala manželovo příjmení. S druhým manželem, Sergejem Lvovičem Ambinderem, je od roku 2001 a má s ním dceru Sofii Sergejevnu Ambinder.


15.2.1972
Zvenigorod, Rusko, Sovětský svaz
Natalja Guseva csfd

Alenčiny narozeninyVolja VselennojLilovyj ŠarGonka vekaLitějnyjGosťja iz buduščegoApasnyje pusťaki


Aktualizace osobnostního profilu Natalja Guseva: 19.12. 2023 07:46