Yasmine Bleeth 55 let


Tato 165 cm vysoká herečka se narodila 14. června 1968 v americkém New Yorku, ve stejný den jako herec Faizon Love. Její otec Philip byl žid žijící v Rusku ale původem z Německa a živil se jako profesionální fotograf a později manažér. Její matka Carina byla “černá noha Alžírska“ (pied-noir) tedy Francouzska usazená v Alžírsku. Živila se jako modelka. Yasmine začala svoji hereckou kariéru již jako šestiměsíční kojenec, protože si zahrála v reklamě na známý šampón “Johnson & Johnson Baby“ s názvem “No more Tears“ (šampon, po kterém dítěti údajně netečou slzy). Jako šestiletá se objevila v kampani firmy Max Factor a tam si ji všimnul módní fotograf Francesco Scavullo.

V letech 1991-93 měla menší roli v nepříliš známém seriálu “ONE LIFE TO LIVE“, přesto i zde získala v roce 1993 nominaci na “Soap Opera Digest Award“ v kategorii “nejžhavější ženská star“. V roce 1993 přichází po maličké roli v jednom dílu v seriálu “HERMAN´S HEAD“ její asi nejznámější role v seriálu “POBŘEŽNÍ HLÍDKA“, kde hrála roli Caroline Holden, sestru herečky Alexandry Paul. Yasmine vydržela v seriálu do roku 1997 a celkem hrála v 57. dílech. Roli Caroline si zahrála ale i ve videofilmu z roku 1995 v “BAYWATCH: FORBIDDEN PARADISE“ a v roce 2003 v televizním filmu “POBŘEŽNÍ HLÍDKA: HAVAJSKÁ NOC“ nebo v jednom díle seriálu “BAYWATCH NIGHTS“.

Z jiných rolí: V roce 1994 hrála v thrilleru “SÍLA“. V roce 1996 dostala dvě hlavní role v televizních dramatech “TALK TO ME“ a “A FACE TO DIE FOR“, o rok později hrála hlavní roli Danielle Stevens v krimi-komedii “KRÁSNÁ A NEBEZPEČNÁ“ a dále roli v televizním thrilleru “JEZERO“ z roku 1998. Ve stejném roce hraje i v komedii “PIVNÍ BRATŘI“, v původním názvu “BASEketball“. Za tento film je nominována na Razzie Award v kategorii “nejhorší herečka“. V roce 1999 je asi nejvíce herecky vytížená, hraje v šesti filmech, z toho tři jsou televizní. V pěti z nich má hlavní role a to v dramatech “NEJHORŠÍ ZRADA“, “HEAVENS OR VEGAS“ a “IT CAME FROM THE SKY“, dále v komediálním dramatu “STRÁŽNÝ ANDĚL“ a v thrilleru “VRAŽEDNÝ MANÉVR“. V roce 2000 hraje hlavní role ve filmech “GOODBYE CASANOVA“ a “HIDDEN WAR“. V letech 1998-2000 hrála ve 23. dílech seriálu “NASH BRIDGES“ roli Caitlin Cross. V roce 2000 kývá na nabídku do hlavní role ve 13-dílném seriálu “TITÁNI“.

Aaron Spelling ji kdysi nabídnul roli v seriálu “BEVERLY HILLS 90210“, ona ji ale odmítla. Byla oceněna časopisem People Magazine jako jedna z 50 nejhezčích lidí světa. Měla poměry např. s herci Lukem Perrym, Matthewem Perryem, Grantem Showem a Richardem Griecem. Druhou tváří její kariéry byly drogy. V červenci 2000 zkolabovala při focení snímků pro časopis Glamour. O pět měsíců později je rehabilitována v Malibu, kde poznává svého současného manžela, majitele klubu v Michiganu. Vypadá dobře ale o dva týdny později opět bere drogy - kokain. V září 2001 byla zadržena na detroitské dálnici, protože řídila pod vlivem drog. Později se přiznala, že poprvé ho brala již v roce 1998. 25. srpna 2002 se provdala v Santa Barbaře za Paula Cerrita a její život se začínal v roce 2003 vracet do starých kolejí. Včetně role Caroline si zahrála v sci-fi filmu “MAXIMUM SURGE MOVIE“. Její další herecká chvíle ale přichází až v roce 2008, kdy natáčí film “THE LAST GUY ON EARTH“


16.6.1968
New York City, New York, USA
Yasmine Bleeth csfd

Beautiful EvilMaximum SurgePobřežní hlídka: Havajská nocGoodbye, CasanovaHidden WarTitansBrzy to přijdeHeaven or VegasNejhorší zradaSesláno z nebeStrážný andělVražedný manévrJezeroPivní bratřiKrev na koruněTalk to MeTvářBaywatch: Forbidden ParadiseSílaHey Babe!Celebrity DishTitániVeroničiny svůdnostiPobřežní hlídkaBaywatch NightsDetektiv Nash BridgesBoy Meets WorldRyan's HopeOne Life to LivePamela: Příběh láskyDark Side of the '90sMilkPlayboy: The Ultimate Pamela AndersonBaywatch: The E! True Hollywood StoryPlayboy: The Best of Pamela AndersonThe World of 007Howard Stern


Aktualizace osobnostního profilu Yasmine Bleeth: 3.11. 2023 09:25