Jake Johnson 45 let


Jake Mark Johnson se narodil 28. května 1978 ve městě Evanston, Illinois. Po rodičích má v sobě i trochu irské krve. Mike má rád basketbal a tenis, dokonce je členem spolků Sunday Men's Basketball League a The Interstate 5 Tennis Association. Je ženatý s Erin Payne.

V roce 2011 si zahrál v romantické komedii HLAVNĚ NEZÁVAZNĚ po boku Natalie Portman nebo Ashtona Kutchera. Hlavně však přišla seriálová role v stromu NEW GIRL, který je kritiky velmi dobře přijatý. Jake tady hraje Nicka, jednoho ze spolubydlících Zooey Deschanel.


28.5.1978
Evanston, Illinois, USA
Jake Johnson csfd

WildwoodSelf RelianceSpider-Man: Napříč paralelními světyRide the EagleMáš ji!Spider-Man: Paralelní světyMumieWin It AllŠmoulové: Zapomenutá vesniceJoshyMike i Dave sháněj holkuHledači ohněJurský světFalešní poldovéLEGO® příběhSousediAss BackwardsKámoši až na dno lahveŽivot mé sestryJump street 21JunkVlastní zbraň podmínkouHlavně nezávazněZahulíme, uvidíme 3Dostaň ho tamSpilt MilkPaper HeartČervený pásBunny WhippedThis Is My FriendMinxZtracený OllieŘevCinema ToastBasketMythic Quest: Raven's BanquetStumptownEasyNo Activity


Aktualizace osobnostního profilu Jake Johnson: 4.11. 2023 11:47