Tracy Nelson 60 let


„Věci se dějí z nějaké příčiny. A myslím, že jsem dostala šanci stát se silnějším člověkem."

Do světa filmu se Tracy dostala již v dětství, když ji jako pětiletou obsadil režisér Melville Shavelson do dětské role v komedii Tvoje, moje a naše („Yours, Mine and Ours").

Opravdový zápis do povědomí diváků a především filmového průmyslu způsobilo roku 1982 Tracyino ztvárnění Jennifer DiNuccio, hrdinky u nás zcela neznámého seriálu ze školního prostředí Square Pegs (v tomtéž televizním díle začínala také Sarah Jessica Parker).

Následně přišly nabídky menších rolí, např. Joanie v úspěšném filmu Mariin milenec (Maria's Lovers), který natočil slavný ruský režisér Andrej Končalovskij, dále pak Angela Timini v sérii Glitter z roku 1984, roku 1986 Jenny Whiteman v poměrně úspěšné komedii Somrák z Beverly Hills (Down and Out in Beverly Hills) a některých dalších.  V té době se musela Tracy vyrovnat s tragickou smrtí otce, který přišel o život při leteckém neštěstí posledního dne roku 1985.


25.10.1963
Santa Monica, California, USA
Tracy Nelson csfd

Tall, Dark and DangerousThe Wrong Life CoachIf I Can't Have YouAs Long as I'm FamousThe Wrong High School SweetheartFalešný knížeChristmas MatchmakersThe Wrong StepmotherŠpatný sousedThe Wrong FriendArlo: The Burping PigThe Wrong ChildŠance pro EmmuA Fatal ObsessionMy Stepbrother Is a Vampire!?!Konec světaDědeček pod stromečekSokyněNezvratný důkazZázrak u Sage CreekDokonalý manželDumb LuckTesákyVčelí zabijáciChůva k pohledáníDokonalý podnájemníkHome the Horror StoryNejlepší hraThe PromisePosedlostTouched by EvilFor HopeRay Alexander: Vražda k večeřiRay Alexander: Chuť na spravedlnostUž to není dítěHighway HeartbreakerPerry Mason: Příběh přelétavého RomeaJestliže je úterý, musíme být v BelgiiMilostné hrátkyPřípady otce DowlingaKate's SecretPleasuresSomrák z Beverly HillsThe Drug KnotGlitterMariini milenciTvoje, moje a našeAs Luck Would Have ItThe EleventhStill StandingWill a GraceSedmé nebeShow Jerryho SeinfeldaChůva k pohledáníMelrose Place


Aktualizace osobnostního profilu Tracy Nelson: 26.2. 2024 08:31