Jeff Probst 62 let


Jeffrey Lee "Jeff" Probst se narodil 4.listopadu 1962. Neodmyslitelně je spojen s reality show Survivor, kterou moderuje již deset let. Narodil se v americkém městě Wichita ve státě Kansas, ale převážně vyrůstal ve městě Bellevue ležícím ve státě Washington. V roce 1979 odmaturoval na Newportské střední škole a poté navštěvoval univerzitu Seattle Pacific a pracoval jako producent a komentátor marketingových videí ve filmovém a televizním studiu. V roce 2001 se po pěti letech rozvedl se svou manželkou Shelley Wright. Ve volném čase se angažuje v léčbě proti AIDS v nadaci Elizabeth Glaser Pediatric AIDS Foundation.

V roce 2001 magazín People zařadil Jeffa mezi 50 nejkrásnějších lidí světa. Byl také častým hostem v pořadu MADtv, který paroduje známé pořady a klipy. Od roku 2000 moderuje SURVIOR (v Česku také známe jako KDO PŘEŽIJE, POSLEDNÍ TROSEČNÍK). Později uvedl, že tvrdě pracoval na tom, aby se setkal s producentem Markem Burnettem a navrhl mu, aby ho zaměstnal jako moderátora této soutěže. V této roli přivedl na svět již kultovní frázi pro poraženého soutěžícího,"The tribe has spoken. It's time for you to go."(Kmen promluvil. Je čas odejít.). V roce 2007 založil The Serpentine Project, neziskový projekt, který podporuje mladé lidi v možnosti splnit si své sny.

V říjnu roku 2008 uvedl časopis Tv Guide, že Jeff Probst připravuje novou reality show pro televizi CBS s názvem LIVE FOR THE MOMENT ve které představí lidi s nevyléčitelnou nemocí a umožní jim uskutečnit "poslední dobrodružství jejich života" před smrtí. V show GET THAT A LOT se v dubnu roku 2009 objevil jako prodavač. V této show známé osobnosti pracují jako obyčejní lidé a jsou sledováni skrytými kamerami, aby zachytily reakce lidí, když zjistí kdo ve skutečnosti jsou.

Jeff se v roce 1999 stal vysvěceným farářem a znovu oddal své rodiče na jejich 35. výročí manželství.


4.11.1961
Wichita, Kansas, USA
Jeff Probst csfd

The 2023 Primetime Creative Arts Emmy AwardsThe Tonight Show Starring Jimmy FallonHollywood Game NightLarry King NowThe Jeff Probst Show62. Emmy AwardsTalk show bez zábranI Get That a LotNoční Show Jimmyho FallonaThe 7th Annual TV Land AwardsThe 60th Primetime Emmy AwardsThe Bonnie Hunt ShowRachael RayEntertainment Tonight CanadaNoční Show Craiga FergusonaShow Tyry BanksovéThe ContenderCelebrity BlackjackDennis MillerThe Tony Danza ShowJimmy Kimmel Live!Show Ellen DeGeneresovéKdo přežije: MarkézySurvivor III: The ReunionSurvivor II: The ReunionCBS CaresKdo přežijeSurvivor: The ReunionDave Barlia: Extreme StuntmanThe Late Late Show with Craig KilbornThe Interviews: An Oral History of TelevisionThe ViewShow Rosie O'DonnellovéThe Daily ShowMADtvHoward SternGood Day L.A.Noční show Conana O'BrienaNoční Show  Jaye LenoeLive with Kelly and MarkOprah showLarry King LiveJeopardy!Wheel of FortuneEntertainment TonightTodayLive for the MomentNeznámá tvářGriffinoviRodinka na kouskyThe Greatest Event in Television HistoryJak jsem poznal vaši matkuHead CaseDva a půl chlapaFillmore!BackchatSound fX


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Probst: 23.4. 2024 09:26