Melissa Ordway 41 let


Melissa Ordway je americká herečka a modelka. Narodila se v Atlantě, Georgii, jako jediné dítě Johna a Christine Ordway. Hrála v komunitním divadle v Atlantě, a také v divadelních představeních na střední škole v Snellville. Po absolvování střední školy navštěvovala Ordway Georgia State University a je členem sesterstva Delta Zeta. Během studií na Georgia State byla vybrána k účasti v reality show na MTV, The Assistant. Tuto show vyhrála a přestěhovala se do Los Angeles, kde začala kariéru v herectví a modelingu.

Role, která ji proslavila jako herečku byla v seriálu SMETÁNKA, kde hrála Jordannu. Jejím celovečerním debutem pak byl film ZNOVU 17 (jako Lauren). Hostovala také v seriálech, např. VINCENTŮV SVĚT, JAK JSEM POZNAL VAŠI MATKU nebo ODLOŽENÉ PŘÍPADY. V roce 2012 jsme ji mohli vidět ve filmu MÉĎA, kde si zahrála Michelle po boku Marka Wahlberga a Mily Kunis.


31.3.1983
Atlanta, Georgia, USA
Melissa Ordway csfd

Stalked by My Husband's ExThe Christmas SittersThe OutsiderAmelia's 25thChannelingKouzelníciNeobyčejný Odd ThomasMéďaGhost Phone: Phone Calls from the DeadMiamská sopkaUprchlý vězeňVyměřený časZahulíme, uvidíme 3BonesElektra LuxxPoslední píseňPříběhy ze starých časůKnuckle DraggersMiss BřezenNebezpečné sváděníZnovu 17Friendly Fire90210: Nová generaceHollywoodské snyLiga snůChicago: Zákon uliceKriminálka New YorkMelrose PlaceOdložené případySmetánkaJak jsem poznal vaši matkuVincentův světMelrose PlaceThe 83rd Annual Hollywood Christmas ParadeThe 40th Annual Daytime Emmy AwardsHome & Family


Aktualizace osobnostního profilu Melissa Ordway: 31.10. 2023 01:15