Liz Bonnin 47 let


Elizabeth Bonnin je irská moderátorka vědeckých, přírodovědeckých pořadů. Pracuje pro televizi v Irsku i ve Spojeném království. Vzděláním je biochemikem a biologem divokých zvířat.

Bonnin se narodila v Paříži matce z Trinidadu, indického a portugalského původu, a francouzskému otci, povoláním zubaři. Její rodina se přestěhovala do Irska, když jí bylo devět let.

Bonnin má bakalářský titul v oboru biochemie z Trinity College v Dublinu, rovněž je držitelem magisterského titulu v biologii a ochraně divokých zvířat Zoologické společnosti v Londýně a Královské veterinární vysoké školy. Liz také pravidelně přednáší a pořádá přírodovědecká setkání.

Bonnin zažila i krátkou hudební kariéru,  připojením se k irské dívčí popové skupině jménem Chill, přestože Polydor mě zájem jim vydat CD, před jejím nahráváním se skupina rozpadla.


16.9.1976
Paříž, Île de France, Francie
Liz Bonnin csfd

Arctic from AboveTučňáci - setkání s rodinouBlue Planet RevisitedMeat: A Threat to Our PlanetModrá planeta - další expediceŽivot v království sněhuSvérázné chování zvířatTonutí v plastovém mořiMise GalapágyKdo myslíš, že jsi?Kočky versus psi: Kdo je lepší?Velké přírodní migraceAnimals in LoveNejbizarnější zvířecí dvojice na světěOperace Sněžný tygrSvět zítřkaPřechod VenušeNight with the Stars, AExtrémní vědaLidská elektrárnaLiquid News


Aktualizace osobnostního profilu Liz Bonnin: 19.11. 2023 19:41