Jake McLaughlin 41 let


Americký herec Jakob Adam McLaughlin se narodil 7. října 1982 v kalifornském Paradise. Pracoval na krabí lodi v Oregonu, jako ochranka v Univerzal studiích, než vstoupil do války v Iráku jako pěšák americké armády se specializací na střelbu. Za svou službu během Irácké invaze získal několik státních vojenských vyznamenání. Jeho fotka se objevila v prestižním časopise Soldier of Fortune a jeho příběh byl popsán Davidem Zucchinem v knižním vydání o útoku na Bagdád.

Sympatický herec atletické, 1.85 m vysoké postavy je jedním z klasických exemplárních případů, jak lze udělat doslova přes noc zářnou kariéru. V roce 2009 byl na hollywoodském webu jmenován jedním z čerstvých nadějných nováčků. Jack je fanouškem japonského filmu Akiry Kurosawy. V současnosti žije v Los Angeles.


7.10.1982
Paradise, California, USA
Jake McLaughlin csfd

Last Night on EarthNávratAnother TimeBlack Dog, Red DogForeverPainDivošiFrontier, TheNepřítel pod ochranouSuper 8WarriorNa míle dalekoDen, kdy se zastavila ZeměMonstrumV údolí ElahWill TrentVolavkaQuanticoBelieveTým ŠkorpionOchrana svědkůChirurgovéNámořní vyšetřovací služba L. A.Žalobce a obhájceHavárie


Aktualizace osobnostního profilu Jake McLaughlin: 22.4. 2024 05:12