Kurt Yaeger


Kurt Yaeger se narodil 3. ledna 1977 v San Franciscu (Kalifornie, USA), kde také vyrůstal. Prvopočátky jeho herecké kariéry se datují k roku 2002, kdy se pokoušel získat roli v živém turné po USA inspirovaném populárním kresleným pořadem ROCKET POWER. Během této show se projevil jeho talent pro sport BMX, kterému se poté věnoval místo herectví. Po utrpení mnoha zranění při BMX se rozhodl vrátit ke studiu na vysoké škole. Jeho další kariéru ovlivnila vážná motocyklová nehoda z roku 2006, při které přišel o levou nohu pod kolenem. Plné zotavení z nehody trvalo celý rok a po něm se Kurt rozhodl vrátit k herectví.

V roce 2013 se stal hlavní tváří videoklipu hudební skupiny Rudimental - Waiting All Night feat. Ella Eyre. Populární klip v hudebního stylu DnB ukazuje Kurtovu nehodu z roku 2006, při které přišel o nohu, a následné překonání těžkého období, kdy se po tvrdém tréninku opět dokáže posadit na BMX kolo. Většina postav účinkujících ve videu jsou profesionální BMX jezdci, skuteční kamarádi Kurta.

Kurt Yaeger csfd

The Beanie BubbleA Doggone AdventureFesťákPoslední odkazThe PodKnife FightKvěty válkyPiranhacondaMůj přítel delfínPavouci útočíSedona's RuleTenderloinSoukromá válka pana WilsonaNámořní vyšetřovací služba: HawaiQuantum LeapStation 19Dobrý doktorTým SEALPolicajtky z L.A.NepohádkyNámořní vyšetřovací služba: New OrleansThe VillageZelenáčNámořní vyšetřovací služba L. A.HříšníciOdstřelovačPure GeniusQuarry


Aktualizace osobnostního profilu Kurt Yaeger: 19.11. 2023 06:52