Pål Sverre Hagen 43 let


Pål Sverre Valheim Hagen se narodil 6. listopadu 1980 ve Stavangeru v Norsku. Jeho otec, Roar Hagen, byl kreslířem a dlouhá léta pracoval pro největší norský deník VG. Hagenovi žili v stavangerské čtvrti Jåtten a když bylo Pålovi osm let, přestěhovali se do Ostlandet a ještě později do Nesodden poblíž Oslo. Pål jeden rok navštěvoval školu Romerike folkehogskole a od roku 2000 do 2003 studoval na Norské národní umělecké akademii v Oslo, na kterou byl přijat až na třetí pokus – toto sám uvedl v červenci 2000 v rozhovoru pro deník Aftenbladet, který celý vedl ve stavangerském dialektu, jež mu byl v té době vlastní.

Za roli obchodníka s narkotiky ve snímku Boj sněžného pluhu s mafií (Kraftidioten) byl v roce 2014 nominován v Norsku na nejlepší mužskou hereckou roli ((Amanda Awards). V roce 2016 exceluje v jedné z hlavních rolí filmu Vzkaz v láhvi (Flaskepost fra P).


6.11.1980
Stavanger, Rogaland, Norsko
Pål Sverre Hagen csfd

Bombastický JohanNámořník ve válceHalo of StarsPosel špatných zprávDianina svatbaAmundsenJít krást koněOperace MumieLifeboatSonja: Královna ledu7 životůBeyond SleepPoslední králVzkaz v láhviBoj sněžného pluhu s mafiíRagnarokKon-TikiTáta na týdenSamotářDům bláznůMax ManusRozbouřené vodyStudený obědÚkazDen som frykter ulvenExitNámořník ve válceDag & NatFuriaZpřítomnělíStanice Valkyrien


Aktualizace osobnostního profilu Pål Sverre Hagen: 6.11. 2023 22:33