Mark Heap 66 let


Tento anglický herec a komik, který je známý především z televizní tvorby, se narodil 13 května 1957 v indickém městě Kodaikanal. Se svojí kariérou začal ještě v osmdesátých letech jako člen kočovné společnosti předvádějící středověké a raně moderní divadlo. Postupem času se odhodlal vyzkoušet herectví před kamerou.

Mark Heap nevystupuje pouze v televizi, jako filmového herce jste jej mohli vidět ve snímku JAK NA VĚC s Hughem Grantem, kde hrál učitele ve škole, nebo ve filmu KARLÍK A TOVÁRNA NA ČOKOLÁDU v roce 2005. Svojí třetí tvář jako profesionální komik ukázal po boku Dylana Morana v záznamu jeho show DYLAN MORAN: MONSTER.

V poslední dekádě se přestal věnovat jenom natáčení televizních seriálů a překvapivě přešel i do oblasti nekomediálního filmu. Ve víceméně malých rolích hrál v snímcích VZPOMÍNKY CASANOVY nebo ve filmu Woodyho Allena SÓLOKAPR. Nadále však účinkoval i v televizi a zahrál si roli Dr.Alana Stathama v seriálu GREEN WING a dalších seriálech.


13.5.1957
Kodaikanal, Tamil Nadu, Indie
Mark Heap csfd

BarákTvoje, nebo moje Vánoce?Škola dobra a zlaKiller WeekendThe Midnight GangThe Comedian's Guide to SurvivalWe're Doomed! The Dad's Army StoryU Konce světaHoly Flying CircusHvězdný prachSólokaprCalcium KidTunnel of LoveDoktor Martin a legenda o CloutieAnt MuzakJak na věcBrass Eye SpecialBláznivá nemocniceBring Me the Head of Mavis DavisSignificant OtherIntelligencePáteční večeřeThe Trouble with Maggie ColeThe Comedy YearsThe TeamZpupný krákalMaigretMěstské legendyEndeavour


Aktualizace osobnostního profilu Mark Heap: 30.10. 2023 11:12