Mark Margolis (1939 - 2023)


Mark Margolis se narodil roku 1939 ve Filadelfii. Po krátkém studiu na tamní univerzitě ale odešel do New Yorku, kde se učil hereckému umění pod vedením takových kapacit jako Stella Adlerová nebo Elia Kazan. Ve filmu se poprvé objevil v roce 1976.

Mimo plátna kin se Mark objevil i v několika úspěšných televizních seriálech, jako CALIFORNICATION, PERNÍKOVÝ TÁTA, nebo MILDRED PIERCEOVÁ.


26.11.1939
Philadelphia, Pennsylvania, USA
3.8.2023
New York City, New York, USA
Mark Margolis csfd

Broken SoldierMinjanRůzné chutě světaBajaValley of BonesMoje tlustá řecká svatba 2Pozoruhodný životOsaměláOšklivé dítěYou Bury Your OwnNoeNorthern BordersPod povrchemJako za starejch časůKurýr z podsvětíCarlaOne FallVálka BohůThe Fallen FaithfulČerná labuťAdamNobodyOdporWrestlerSbohem, babyFontánaHeadspaceHranice životaDokonale čestníNezapomenutelné dětstvíDaredevilParticles of TruthBridgetInvaze smrtícího hmyzu18 Shades of DustAgent z PanamyHannibalHardballNejvyšší bossQueenie in LoveRequiem za senSpěchej dálVečeře po italskuAféra Thomase CrownaBezva poldaJakub lhářKonec světaMickovy modré očiAbove FreezingPants on FirePíSide StreetsAbsolutní mocTrouble on the CornerSmuteční hostStřelila jsem Andyho WarholaAce Ventura: Zvířecí detektivPoslední velký bojovníkWhere the Rivers Flow North1492: Dobytí ráje


Aktualizace osobnostního profilu Mark Margolis: 29.2. 2024 13:47