Caroline Sunshine 28 let


Narodila se Thomovi a Karen Sunshine 5. září 1995 v Atlantě ve státě Georgia. Vyrůstala ale v Orange City v Kalifornii spolu se svými rodiči a mladšími bratry (John a Christopher). Ve věku tří let začala cvičit balet a už ve školce získala první roli ve hře Zlatovláska. Později začala pravidelně hrát v divadle Orange County a tancovat na South Coast Performing Arts ve městě Tustin.

Na podzim roku 2010 se Caroline stala herečkou ve vedlejší roli v Disney seriálu NA PARKET, kde hraje výměnou studentku Tinku Hessenhefferovou po boku Kentona Duty který hraje její dvojče, Gunthera. Podle magazínu People je toto duo inspirováno sourozenci Sharpay a Ryanem Evansovými ve filmu High School Musical.

Caroline v současné době žije se svým otcem v Orange City. Ve volném čase se věnuje tanci, cestování, vaření, pečení a fotografování. V únoru 2011 se stala hlavní tváří voňavky "Puppy Love 4 Girlz". Kromě toho je Caroline zapojená do několika charitativních účelů.


5.9.1995
Atlanta, Georgia, USA
Caroline Sunshine csfd

Mommy, I Didn't Do ItThe OutfieldMarmadukNa parket!Farma RakRadio Disney Music Awards81st Annual Hollywood Christmas ParadePiper's Picks TV


Aktualizace osobnostního profilu Caroline Sunshine: 4.4. 2024 18:35