Trevor Donovan 45 let


Americký herec a model Trevor Donovan Neubauer se narodil 11. října 1978 v kalifornském Mammoth Lakes. Jako dítě miloval televizi a filmy. Byl ale strašně nesmělý a nikdy ho nenapadlo, že se stane hercem, než přesídlil do Los Angeles. Vyrůstal na sportovních aktivitách, zejména snowboardu a lyžovaní, během dospívání byl členem amerického teen ski týmu. Jako renesanční člověk je schopen kromě sportu perfektně zvládat hru na kytaru a zpívat, působil v punkové kapele. Absolvoval The Art Institute of Los Angeles a získal bakalářský titul v oboru grafický design.

Trevor má díky zkušenostem v modelingu, tvrdé sportovní průpravě a všestranným schopnostem, všechny předpoklady úspěšně rozvíjet nastartovanou kariéru. I když jej práce naplňuje, ve svém volnu věnuje kvalitní čas rodině a svému buldoku jménem Tito Pequito Gordito. Obecně je velkým milovníkem a ochráncem zvířat, a také se angažuje v charitě jako velvyslanec organizace Habitat for Humanity. Momentálně žije střídavě v Mammothu a Los Angeles.


11.10.1978
Bishop, California, USA
Trevor Donovan csfd

Harvest HomecomingTwas the Text Before ChristmasRenovace srdceThe Engagement PlotWolf HoundDva k vítězstvíHot WaterJingle Bell PrincessLove, Lost & FoundVánoční nadějeRodinný ranč 2Tajemství rodiny CalebovýchUSS ChristmasLáska nebo právoNostalgic ChristmasPrescription for LoveSnowComingNeighborhood WatchRunaway RomanceThe Ghost BeyondMarry Me at ChristmasRodinný rančSeeds of LoveZoufalý únosLove Finds You in CharmBermudská příšeraA Snow Globe ChristmasDivošiJahodové létoGangsteřiNáhradníciLuciferThe BaxtersNámořní vyšetřovací službaSun RecordsHrdinové od AlamaMelissa a JoeyNešika90210: Nová generaceLaskavý dotek


Aktualizace osobnostního profilu Trevor Donovan: 18.12. 2023 15:42