Josh Cooke 44 let


Josh Cooke se narodil ve Philadelphii v Pennsylvanii kde studoval Harritonskou střední školu. Byl členem Harritonského divadelního kroužku kde režíroval představení jeho ročníku. Získal ocenění Nadace Jamese Pendletona za hraní a stipendium, díky kterému mohl studovat Kalifornskou Univerzitu v Los Angeles, kde se zaměřil na divadlo.

Od roku 2006 to zkouší také u filmu jako WASTED, YOUNG PEOPLE FUCKING, MY SASSY GIRL. V hlavních rolích se objevil ve video filmech jako GROUP SEX, BACHELOR PARTY 2: THE LAST TEMPTATION nebo FORK IN THE ROAD.


22.11.1979
Filadelfie, Pennsylvania, USA
Josh Cooke csfd

The Middle of XAve, Caesar!Sázím na sex: Vítěz bere všeMiss Dial16-LoveFinding JoyKaranténa 2: TerminálA Fork in the RoadSkupinový sexBarbariana: Queen of the SavagesKámoš k pohledáníLost & FoundBláznivá holkaFourplayPánská jízda 2: Poslední pokušeníBezstarostný sexLaw DogsSnowglobeWastedPartneřiSmrt v KaribikuEqualizerGrace a FrankieSprávná posádkaBullCastle RockMalý SheldonMrtvý bodZbrojniceÚžasná paní MaiselováChicago JusticeDrsný šerifJak prostéPrůměrňákoviProof


Aktualizace osobnostního profilu Josh Cooke: 30.10. 2023 22:43