James Ransone 44 let


James Ransone se narodil v Baltimoru - největším městě státu Maryland v USA dne 2.června roku 1979. Studoval na uměleckotechnické škole „Carver Center for Arts and Technology“ v městě Towson, kde se zajímal především o divadlo, film a hudbu. Po pěti letech školu vystudoval. Pohyboval se v umění především výtvarném a věnoval se stále hudbě. Krátký čas působil v metalové kapele „Early Man“.

Herecká kariéra odstartovala rokem 1999, kdy si zahrál jednu z vedlejších rolí v seriálu TŘETÍ HLÍDKA. Ještě jako malý kluk, když mu bylo jedenáct se objevil v TV seriálu PRÁVO A POŘÁDEK. Prvním zlomem a zároveň jednou z nejznámnějších rolí se stala účast v seriálu THE WIRE. Zde se objevoval v několika dílech druhé série jako dělník „Ziggy Sobotka“. Poté hrál několik let v Amerických TV seriálech a filmech. Za povšimnutí stojí také jeho role ve snímku SPOJENEC, kde hraje jednoho ze zločinců. V roce 2008 se nám objevuje ve známém válečném TV seriálu GENERATION KILL jako desátník Josh Ray Person. Doposud si James zahrál několik vedlejších rolích některých filmů a amerických seriálů.


2.6.1979
Baltimore, Maryland, USA
James Ransone csfd

Černý telefonWhat We FoundCaptive StateTo Kapitola 2Family BloodWrite When You Get WorkGeminiIt Happened in L.A.The ClapperKrvavá pomstaBloomin Mud ShuffleFun Size Horror: Volume TwoPan DokonalýSinister 2The TimberTransdarinkaCymbelineKristyŽivot narubyOldboyZlomené městoRed Hook SummerSinisterStarletThe LieUzavřený případTři dny ke svoboděThe Perfect Age of Rock 'n' RollMaturitní plesPuccini pro začátečniceSpojenecS lehkým srdcemChlípnost nade všeDowntown: A Street TaleMalachanceNolaKen ParkThe American Astronaut50 States of FrightTým SEALMozaikaThe FirstBoschLow Winter Sun


Aktualizace osobnostního profilu James Ransone: 10.11. 2023 22:40