Megan Hilty 43 let


Celým jménem Megan Kathleen Hilty se narodila 29. března 1981. Pochází z Bellevue, Washington. Dcera Jacka a Donny Hilthy navštěvovala střední školu Sammamish v Bellevue. V roce 2004 absolvovala na School of Drama Carnegie Mellon.

Na podzim 2008 nastoupila do seriálu THE WEST WING. O rok později se ukázala v divadle Marquis. Za roli v muzikálu byla nominována na Outer Critics Circle Award za mimořádný herecký výkon a na Drama Desk Award za mimořádný hudební herecký výkon.

Největší role přišla na začátku roku 2012, kdy dostala hlavní roli v hudebním seriálu SMASH. Hraje tady mladou zpěvačku, která se uchází o roli Marylin v připravovaném muzikálu a zároveň největší sokyni Katharine McPhee.


29.3.1981
Bellevue, Washington, USA
Megan Hilty csfd

Patsy & LorettaSweet Mountain ChristmasSantovy botyPravidla neplatíLucky DuckZvonilka a pirátiZvonilka a tvor NetvorLegenda Země Oz: Dorotka se vracíZvonilka: Tajemství křídelWhat Happens NextSežer si toT.O.T.S.Trolls: TrollsTopiaTuca & BertieKentaurieJe to PoníkDobrý bojSofie PrvníBrainDeadDifficult People


Aktualizace osobnostního profilu Megan Hilty: 31.10. 2023 10:46