Ozzy Lusth 42 let


Oscar "Ozzy" Lusth se narodil 23. srpna 1981 v Guanajuato v Mexiku. Je znám pro své účinkování ve třech dílech populární americké reality-show SURVIVOR. Poprvé se objevil v díle s podnázvem COOKOVY OSTROVY. Následovala MIKRONÉSIE, kde navázal vztah s Amandou Kimmel. Napotřetí se vrátil do SURVIVOR: JIŽNÍ PACIFIK. Také se objevil v druhém díle AMERICKÝ NINJA BOJOVNÍK (známý spíše jako Americký Ninja Faktor).

SURVIVOR: MIKRONÉSIE bylo Ozzyho druhé vystoupení v soutěži Kdo přežije (Survivor). S ohledem na jeho předchozí nezdar se snažil být více společenský, i když sám poznamenal: že sám jde leda tak na záchod. Během několika dnů navázal vztah s Amandou Kimmel (pro kterou to bylo též druhé účinkování v Survivoru). Cirie dokonce žertovala, že se v Amandě rodí „malý Ozzík“. Na poslední kmenové radě vyznal svou lásku k Amandě. S tou byl pořád; jak na shledání trosečníků, tak i v osobním životě.

Do Survivoru se vrátili i na potřetí, tentokrát do SURVIVOR: JIŽNÍ PACIFIK kde vyhrál cenu 100.000 Dollarů za nejoblíbenějšího hráče sezóny. Ozzy také nastavil rekord, když byl třikrát zvolen jako jeden ze tří nejoblíbenějších hráčů.


23.8.1981
Guanajuato, Guanajuato, Mexiko
Ozzy Lusth csfd

Ninja faktor po americkuKdo přežijeLights, The


Aktualizace osobnostního profilu Ozzy Lusth: 3.11. 2023 07:51