Rachel Skarsten 39 let


Herečka Rachel Skarsten se narodila 23. dubna 1985 v kanadském Torontu. Svého o šest let mladšího bratra Jonathana považuje za nejlepšího přítele. Její otec lékař zemřel na rakovinu slinivky, když jí bylo 9 let. Rodina žije v norském Bergenu, odkud otec pochází. Rachel studovala na Royal Academy of Dance balet a na prestižní Claude Watson School for the Arts vizuální umění a violoncello. Bakalářský titul získala v oboru anglická literatura a klasická historie na Queenes University, promovala v roce 2007. Aktivně se věnovala tanci dvanáct let, než musela kvůli zranění přesedlat na jiný sport. Stal se jím hokej, opět v něm excelovala a vyhrála šampionát s místním klubem v pozici brankářky.

Rachel, zvaná Rachie, nadále aktivně sportuje, jezdí na koni, bruslí, lyžuje. Absolvovala kurz kvalifikovaného plavčíka, nejlépe se pohybuje ve vodě, nejraději v blízkosti oceánu v Santa Monice. Mimoto je výborná v hudbě, hraje na violoncello, klavír, a také zpívá. To vše podniká ve společnosti svých přátel. Díky svému původu má norský přízvuk, norsky se domluví na slušné úrovni. Snad jí look modelky se severskými rysy, jazykové schopnosti i kvalitní vzdělání přinesou dostatek zajímavých nabídek i v budoucnu.


23.4.1985
Toronto, Ontario, Kanada
Rachel Skarsten csfd

Christmas IslandThe Royal NannyTimeless LoveDávná známostMarry Me at ChristmasVelká hraPadesát odstínů šediThe Red DressJako ve snuNavždy spoluTwo Hands to MouthAwakeningServitudeMade... The MovieJack Brooks: ZrůdobijecPrci, prci, prcičky: Spolek BetaStupeň 7: Konec světaFear of the DarkDostih pro VirginiiJewelAndělé na pálceJusticeBatwomanImpostersKrálovstvíWynonna EarpDívka odjinud


Aktualizace osobnostního profilu Rachel Skarsten: 14.11. 2023 09:55