Katia Winter 40 let


Katia Winter se narodila 13. října 1983 ve Stockholmu (Švédsko). Již v brzkém věku se Katia přestěhovala do Anglie, přesněji do Londýna, kde začala působit v britských televizních seriálech a filmech.

Od roku 2013 začala hrát jednu z hlavních rolí seriálu Sleepy Hollow, kde hraje roli čarodějky Katriny, jež je ve filmu zároveň manželka hlavní postavy Ichaboda Cranea. Brzy se na Katiu můžeme těšit třeba ve filmu Knight of Cups, kde si zahraje roli Kate po boku slavných hereckých osobností jakými jsou Natalie Portman a Christian Bale.


30.10.1983
Stockholm, Stockholms län, Švédsko
Katia Winter csfd

SeminářMimo stopuRok, kdy jsem začala masturbovat1066Deset věcí, které bychom měli udělat před rozchodemThe CatchYou're Not AloneThe WaveNegativL.V.J.Rytíř pohárůLunaCizinec v násFedzThe Banshee ChapterZločiny z vášně: Štědrý večer nastalLove Sick LoveArénaEverywhere and NowhereSymetrie láskyMalice in WonderlandNeustlané posteleNoc ztracenýchThe SeerBouřeStockholm BoogieEstoniaBandaGranite HarbourHamiltonLovci prokletých pokladůSolsidanLegendy zítřkaOspalá díra


Aktualizace osobnostního profilu Katia Winter: 30.10. 2023 22:08