Margot Robbie 33 let


Australská herečka Margot Robbie se narodila na jihovýchodě Austrálie v městě Gold Coast, kde strávila spoustu volného času na farmě u svých prarodičů. Vystudovala školu Somerset College. V jejich pozdějších letech se stěhuje do Melbourne, kde se snaží prosadit v herecké kariéře.

Ze seriálu odchází v roce 2010 a vyráží hledat další herecké příležitosti do Hollywoodu. Režisér John Fortenberry ji obsazuje do role Laury Cameron v seriálovém dramatu Pan Am, o stejnojmenné letecké společnosti, vysílaný na stanici ABC Drama, kde Margot hraje po boku Christiny Ricci. V současnosti ji můžeme vidět ve vedlejší roli v britském romantickém dramatu Lásky čas, režírované Richardem Curtisem a nebo v hollywoodském dramatu The Wolf of Wall Street, kde září po boku hvězdného Leonarda DiCapria, režírovaný Martinem Scorsesem.

Její herecká kariéra se tedy začíná velmi slibně rozjíždět a vzhledem k jejím schopnostem a přirozené kráse o ní jistě brzy ještě uslyšíme.


2.7.1990
Gold Coast, Queensland, Austrálie
Margot Robbie csfd

Harley Quinn Vs. The JokerAsteroid CityBarbieAmsterdamBabylonKrálíček Petr bere do zaječíchSebevražedný oddílBirds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)Krajina snůTenkrát v HollywooduŠokující odhaleníKonečnáKrálíček PetrMarie, královna skotskáŠkolní nářezJá, TonyaSbohem Kryštůfku RobineAmerická reportérkaLegenda o TarzanoviSebevražedný oddílFocusSázka na nejistotuZ for ZachariahSuite FrançaiseLásky časVlk z Wall StreetI.C.U.VigilanteDollfacePan AmPrincezna ze země slonůCity HomicideNeighboursHollywood's Hard Hitters: Women in ActionSupermocní: Příběh DCSuperzločinciHarley Quinn & The Birds of Prey: Wild NerdsBob Richardson: For the Love of the FilmQuentin Tarantino's Love Letter to HollywoodRestoring Hollywood: The Production DesignShop Talk: The Cars of 1969The Fashion of 1969David Blaine: Beyond MagicDawn of the Justice LeagueThe Legend of Tarzan: Tarzan RebornCharlotte Lawrence - Joke's On YouDoja Cat - Boss B*tchMegan Thee Stallion & Normani - DiamondsSaweetie & GALXARA - Sway With MeKehlani - GangstaLil Wayne feat. Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Logic, Ty Dolla $ign & X Ambassadors: Sucker for Pain


Aktualizace osobnostního profilu Margot Robbie: 6.11. 2023 20:29