Paola Senatore 74 let


Paola Senatore se narodila v Laziu v Římě 9. listopadu 1949. Matka ale pocházela z Kalábrie a do Říma odchází, neboť Kalábrie „nepřála“ svobodným matkám. Paola navštěvovala internátní školu vedenou jeptiškami. Paola je představitelkou herecké éry sedmdesátých a osmdesátých let minulého století a ve dvaceti letech začala svou hereckou kariéru.

Její další kariéra se ubírala hlavně směrem italské sexy komedie. Jednalo se o filmy L´INFERMIERA DI NOTTE (jako Zaira) 1979, DOVE VAI SE IL VIZIETTO NON CE L´HAI?, (jako Simona) 1979, LA SETTIMANA AL MARE (jako Margareth) 1981, nebo LA DOTTORESSA PREFERISCE I MARINAI (jako Paola) 1981. V žádném z těchto filmů však nehrála hlavní roli. Výrazněji se objevila Jako Diana Morris v roce 1980 v kanibalském filmu Umberta Lenziho SEŽRÁNA ZAŽIVA (MANGIATI VIVI !) Hlavní roli Carlotty hrála ve filmu MALOMBRA (1984). Tento film Bruna Gaburra měl ještě volné pokračování PENOMBRA (1986). V televizní tvorbě se malou rolí Rossany účastnila seriálu SAM ET SALLY.

Stálý sestup její profesionální kariéry byl již v této době nezastavitelný. Využívání krásy jejího těla a zájem filmařů o její nahotu, ne nedostatek talentu, se staly příčinou k nemožnosti obsazení do charakternější hlavní role. Hlavním důvodem ale byla složitá situace jejího soukromého života. Byl to vztah s jedním z herců, který ji zavedl do světa drog. Prožila si také dvě těhotenství, přičemž k přerušení toho prvního ve 27 letech jí donutil tehdejší přítel. Podruhé, když otěhotněla ve 34 letech, již těhotenství dokončila a narodil se jí syn Alessio. Z důvodu své finanční situace sáhla v erotice až na dno a natočila film pornografický NON STOP SEMPRE BUIO IN SALA (1985). Na natáčení tohoto filmu Paola vzpomíná : „necítila jsem se zapojena, necítila jsem žádné emoce, žádné vzrušení, byla jsem díky heroinu zcela mimo“. V tomto období se zdálo, že metaforou pro její život je drogová závislosti a problémy se zákonem. Dne 14. září 1985 je Paola během noci zatčena a do médií se dostávají fotografie Paoly s pouty na rukou. Byla zatčena a obviněna za držení a pašování drog.

Paola Senatore byla krásná žena, která draze zaplatila za své špatné životní rozhodnutí a odpouštění ve světě showbyznysu je pouze pro velké hvězdy. V současné době žije Paola v provincii města Řím a připravuje svou autobiografickou knihu. Jak sama říká : „mnoho lidí chce napsat knihu o mně a mém příběhu vztahujícímu se k mému zatčení, ale já nechci brečet nad touto epizodou mého života a sama chci vytáhnout kostlivce ze skříně…“


9.11.1949
Řím, Lazio, Itálie
Paola Senatore csfd

PenombraSfida erotica, LaMaladonnaMalombraTi spacco il muso, bimba!Dottoressa preferisce i marinai, LaLa Settimana al mareActionSežrána zaživaBersaglio altezza d'uomoDove vai se il vizietto non ce l'hai?I guappi non si toccanoImmagini di un conventoL'Infermiera di notteLa mujer de la tierra calienteCasa ManchadaEmanuelle in AmericaIl ginecologo della mutuaNenèCome cani arrabbiatiCàlamoSahara v plamenechSalon KittyZig zigErotomane, L'L'assassino ha riservato nove poltroneMadeleine, anatomia di un incuboUn amour comme le nôtreDonnez-nous notre amour quotidienHeroin v ženském tábořeL'amore quotidianoLa flor de petalos de aceroProvaci anche tu, LionelRicco (Ajuste de cuentas)Servo suoStoria di una monaca di clausuraA.A.A. Massaggiatrice bella presenza offresi...Robin Hood, el arquero invencibleSam et SallyBanned Alive! The Rise and Fall of Italian Cannibal Movies


Aktualizace osobnostního profilu Paola Senatore: 25.4. 2024 02:59