Audrey Fleurot 46 let


Audrey Fleurot je francouzská divadelní, televizní a filmová herečka, dabérka a také profesionální tanečnice argentinského tanga, která se narodila a vyrůstala v malém městečku, které leží asi padesát kilometrů západně od Paříže. Je jedinou dcerou otce, který se celý život živil jako hasič, a matky, která si přivydělávala jako zdravotní sestra. Když byla malá, tak byla baculatá, nosila rovnátka a brýle, ale i přesto se chtěla stát cirkusovou umělkyní a tanečnicí, a to až do té doby, než si zamilovala divadlo, a to díky jejímu otci, který ji bral do své práce hasiče, která sídlila v divadle nazvaném Comédie-Française.

Audrey Fleurot, která se zpočátku snažila pracovat hlavně v divadle, začínala na jevišti, ale pak se proslavila prostřednictvím televize a kina. V roce 2001 se objevila ve videoklipu Sullyho Sefila J'veux, kde hrála lupičovu přítelkyni. V roce 2005 ji objevila široká veřejnost, a to díky roli Paní jezera v seriálu Kaamelott, kde hrála po dobu šesti sérií. Tuto roli jí nabídl Alexandre Astier, když se s ní setkal na škole v Lyonu.

Její postava návštěvnice večírku v romantické komedii Půlnoc v Paříži byla částečně sestříhána, a to hlavně z důvodu, že ohnivá zrzka udělala na place docela faux pas tím, že se odvážila napochodovat k režisérovi Woodymu Allenovi, aby ho osobně pozdravila, aniž by si uvědomovala, že legendární režisér se nikdy nenechá okouzlit (zejména periferním obsazením).

Kromě mnoha divadelních, filmových a televizních rolí jsme jí také mohli slyšet v řadě francouzsky dabovaných rolí jako byla postava Samanthy v americkém romantickém filmu Ona a také v americkém animovaném filmu Toy Story 4: Příběh hraček, kde namluvila ve francouzské verzi postavu pastýřky Bo. V roce 2016 pózovala nahá na titulní straně pánského časopisu Lui.


6.7.1977
Mantes-la-Jolie, Yvelines, Francie
Audrey Fleurot csfd

Ils s'aiment... enfin presque!La Très Très Grande ClasseHatersKaamelott - Premier voletConnectésDivorce ClubÀ cause des filles ..?La Fête des mèresThe Berken CaseL'IdéalLe Fantôme de CantervilleBelle comme la femme d'un autreGazelySex v PařížiFonzyLa Confrérie des larmesLa Vraie vie des profsLes reines du ringPop RedemptionLa Fleur de l'âgeMais qui a re-tué Pamela Rose?NedotknutelníNěžnostPůlnoc v PařížiVie en miettes, LaŽeny z šestého poschodíKrálovna a kardinálLa Sainte VictoireLáska se zpáteční letenkouDva světyFort comme un hommeLa bonne copineNový světFroid comme l'étéHPI (Haut potentiel intellectuel)Infiltré(e)Bojovnice na druhouEsprit d’hiverMensonges


Aktualizace osobnostního profilu Audrey Fleurot: 31.10. 2023 14:55