Adam Robitel 45 let


Adam Robitel, celým jménem Adam James Robitel, je americký filmový herec, scenárista, režisér a střihač. Narodil se ve znamení Blíženci ve městě Revere, poblíž Bostonu v americkém státě Massachussets. Vyrůstal v New England, New Hampshire, USA.

Na vysoké škole (University of Southern California - School of Cinematic Arts) se pokoušel chodit s dívkou. V průběhu roku tam zažil první sexuální zkušenost se stejným pohlavím. To ho úplně rozhodilo, byl z toho zmatený až traumatizovaný. O svém zážitku se s pláčem svěřil své dívce. Na konci roku se rozešli, protože, i když se snažil, nemohl se změnit.

Adam žije v Los Angeles v Kalifornii s přítelem Rayem a jejich dětmi – kočkami, jak je sám označuje. Proto není divu, že problematika homosexuality ho provází nejenom v osobním životě, ale i v uměleckém. Rád cituje Kevina Jenningse, který kdysi prohlásil, že všichni jinak sexuálně orientovaní jedinci mají vlastní psychologické trauma za zneužívání a týrání netolerantní společností. On sám byl vychováván v katolické víře a jako malý byl vyděšený tím, že za svůj „hřích“ půjde do pekla. Naštěstí poté došlo k revoluci „gay Holywood“ v 90. letech 20. století, kdy se v nezávislých filmech otevřeně začalo hovořit o homosexualitě, nikoliv jako o nemoci nebo důsledcích špatných genů.

Adam byl vždycky přitahován uměním a divadlem a vynikal v gymnastice, kterou dodnes provozuje, o čemž se všichni jeho fanoušci mohou přesvědčit z fotek jeho vymakaného těla na jeho Twitteru a Instagramu.


26.5.1978
Boston, Massachusetts, USA
Adam Robitel csfd

Úniková hra: Turnaj šampiónůÚniková hraInsidious: Poslední klíčŠílenství Debory LoganovéInside the Asylum: The Making of '2001 Maniacs'Contracted: Phase IICut/PrintPřehlídka děsu2001 maniaků: Pole vřískotu2001 maniakůPravidla vášněX-MenThe Horror CrowdOne for the RoadParanormal Activity: The Ghost DimensionChillerama: House of Psycho ChargerDead Talk Live


Aktualizace osobnostního profilu Adam Robitel: 18.11. 2023 00:06