Michela Miti 60 let


Michela Miti je rodačkou z Říma. Narodila se 12. června 1963 pod rodným jménem Michela Macaluso. V letech 1979 a 1980 uváděla dětský televizní odpolední pořad 3,2,1... CONTATTO!. Známou se stala díky mnoha „nahým” scénám v italských sexy komediích.

Její nejúspěšnější období byl rok 1982, kdy natočila filmy W LA FOCA (jako Marisa), VIENI AVANTI CRETINO (jako Carmela) a PIERINO COLPISCE ANCORA (jako Rizzi). Celkem se Michela objevila ve čtrnácti filmech. V roce 1986 hrála hlavní roli Angelu ve filmu DOLCE PELLE DI ANGELA. Poklesem zájmu o italskou erotickou komedii a masivnějším nástupem televize, přestalo mnoho hereček dostávat šanci u filmu. Michela byla jednou z nich.

Její životní partner Alberto Bevilacqua napsal a režíroval roku 1999 thriller GIALLOPARMA, ve kterém se Michela opětovně vrátila na scénu. Hrála roli Francy Gherardi. Film líčí intriky, pomluvy a rodinné ponížení.

Michela napsala v roce 2001 sbírku básní s názvem Alchimia celeste. Sbírku jí vydal Arnoldo Mondadori. Opětovně se tato spolupráce opakovala v roce 2011 a vychází sbírka L'innocenza perduta. Michela má také za sebou již hudební zkušenost a to nahrávkou Aria Di Festa. Ta se stala součástí CD World Of Coffee Bar, které vyšlo roku 2005. Na tomto 2CD se objevují také třeba Drupi, či Nino D´Angelo.


12.6.1963
Řím, Lazio, Itálie
Michela Miti csfd

GialloparmaMortacciDelittiDolce pelle di AngelaQuesto e quelloBiancaneve & Co...Figli... so' pezzi 'e core, IPierino colpisce ancoraVieni avanti cretinoW la focaCornetti alla cremaPierino contro tuttiSogni e bisogniDomenica Live


Aktualizace osobnostního profilu Michela Miti: 24.3. 2024 23:43