Pete Doherty 45 let


Pete Doherty je britským hudebníkem, textařem, básníkem a spisovatelem. Narodil se v Hexhamu v Anglii. Protože byl jeho otec důstojník britské armády, žil Pete ve vojenských základnách po celé Británii. Na střední škole si vedl velmi dobře a v šestnácti letech vyhrál básnickou soutěž. Poté se přestěhoval do Londýna, kde dostal práci hrobníka. Absolvoval jeden rok na Londýnské univerzitě.

Širší veřejnosti je znám především díky svému rock'n'rollovému stylu života a vztahu s britskou topmodelkou Kate Moss. Jeho skandály ohledně drog, alkoholu a zatýkání bývají často řešeny v bulvárním tisku.


12.3.1979
Hexham, England, Velká Británie
Pete Doherty csfd

Rock and Roll Fuck'n'LovelyConfession d'un enfant du siècleThe Wrong FerarriPeter Doherty: Cizinec ve vlastní kůžiKick Out the Jams: The Story of XFMThe Romantics and UsJohn Cale and guests : The Velvet Underground & NicoAmyThe Libertines: There Are No Innocent BystandersWild Thing, la folle histoire du rockSedm epoch rockuMusikprogrammet - programmet om musikDoherty And Lo : The Fantasy Life of Poetry And CrimeSgt. Pepper: 50. výročíQuotidienLe Grand Journal de Canal+The Big Fat Quiz of the YearFriday Night with Jonathan RossCD:UKLater... With Jools HollandNewsnightArena


Aktualizace osobnostního profilu Pete Doherty: 20.4. 2024 02:29