Brian Hallisay 45 let


Brian Hallisay je americký herec, který se mimo jiné proslavil rolemi Willa Davise v seriálu SMETÁNKA a Kylea Parkse v LASKAVÉM DOTEKU.

Svůj televizní debut si uskutečnil v roce 2005, když se objevil po boku Rachel Nicholsové a Adama Baldwina v seriálu THE INSIDE, a s Patricií Richardsonovou v KŘIŽOVATKÁCH MEDICÍNY. V dramatu SMETÁNKA se zhostil role úchvatného a bohatého svobodného muže z Palm Beach, jenž se při vší své radosti dozvídá, že jeho sousedé zaměstnávají krásnou soukromou učitelku Megan Smithovou (kterou ztělesňuje Joanna García).

Brian pokračoval s hraním pro televizi, například v seriálech ODLOŽENÉ PŘÍPADY a BEZE STOPY. Poté se dostal k rolím v seriálech SBĚRATELÉ KOSTÍ, MEDIUM, THE BIONIC WOMAN, KRIMINÁLKA NEW YORK.

Svůj filmový debut si střihl ve snímku Erika MacArthura, AŽ DO DNA, s Paris Hiltonovou a Jasonem Mewesem. Zahrál si přítele Hiltonové, která tu hraje celebritu pomáhající Mewesovi zachránit jeho upadající restauraci na maloměstě. V roce 2011 byl obsazen do třetího pokračování filmu HOSTEL, kde si zahrál hlavní roli. Následující rok se objevil ve dvou dílech seriálu NEBEZPEČNÁ IDENTITA a podepsal smlouvu na roli Kylea Parkse v dramatu LASKAVÝ DOTEK.


31.10.1978
Washington, District of Columbia, USA
Brian Hallisay csfd

Americký sniperJessabelleAwakeningHostel IIIAž do dnaZáchranáři L. A.KravaťáciNámořní vyšetřovací službaCloser: Nové případyCode BlackPomstaMistressesLaskavý dotekTělo jako důkazNebezpečná identitaLáska bolíRizzoli & Isles: Vraždy na pitevněHollywood Is Like High School with MoneyMěstečko EastwickMédiumSmetánkaBionická ženaKriminálka New York


Aktualizace osobnostního profilu Brian Hallisay: 20.3. 2024 12:14