Jodi Lyn O'Keefe 45 let


Jodi se narodila 10. října 1978 a pochází z Cliffwood Beach z New Jersey. Je irského, rakouského, polského, švédskeho a ČESKÉHO původu. Celkem má tři sourozence, ze kterých je nejmladší. Její kariéra začala v 8 letech s modelingem po vzoru starší sestry. Pracovala pro různé společnosti, jako Gitano Jeans a DreamPhone. Za mlada navštěvovala katolickou školu Saint John Vianney High School v Holmdelu. Když jí bylo 17, opustila školu a objevila se v seriálovém drama ANOTHER WORLD (1995).

Touhle dobou se už ale vrátila opět k natáčení seriálů. V roce 2005 si zahrála v seriálu BOSTONSKÁ STŘEDNÍ (2005) kde se ukázala ve třech epizodách. Z dalších například ČARODĚJKY (2004), DVA A PŮL CHLAPA (2004-05), MYŠLENKY ZLOČINCE (2006), KRVAVÉ SVĚDECTVÍ (2006), kde si v pěti epizodách zahrála Jackie Kazaris a několika málo dalších seriálů.

Do podvědomí se nám dostala nejvíce díky seriálovému hitu PRISON BREAK. Naskočila do něho v roce 2007, na třetí a čtvrtou sezónu jako Gretchen Morgan. Svou roli popisuje jako "čistička pro společnost". Svým vzhledem a charismatem zvládá svou roli skvěle.


10.10.1978
Cliffwood Beach, New Jersey, USA
Jodi Lyn O'Keefe csfd

Hip Hop Family ChristmasNa hraně strachuWall StreetŠťastné ex-VánoceVystrašený šepotÚzemí mrazuA Nanny's RevengePronásledovanáClassPrison Break: The Final BreakThree Wise GuysMummy an' the ArmadilloVůně krvePool at Maddy Breaker's, TheProkletí rodu SuttonůAť to stojí, co to stojíUčitelův miláčekVrána 3: NávratTaková normální holkaHalloween: H20Hit the FloorOdkazUpíří deníkyLuciferZase singleCastle na zabitíŠestej smyslZákon a pořádek: Los AngelesDva a půl chlapaZtraceniSoul Fire RisingTeorie velkého třeskuÚtěk z vězení


Aktualizace osobnostního profilu Jodi Lyn O'Keefe: 18.3. 2024 16:54