Mercedes Mason 42 let


Mercedes Masöhn se narodila 3. března 1982 ve švédském Linköpingu. Když jí bylo dvanáct let, tak se s celou rodinou přestěhovala do amerického Chicaga. O rok později byla objevena agenturou Ford modeling, a díky tomu se začala věnovat kariéře modelky. Později studovala psychologii na vysoké škole a během studia se rozhodla jít na svůj první herecký konkurz. Jednalo se o roli ve filmu ROZCHOD, kde by si v případě úspěchu zahrála protějšek Vince Vaughna. Nakonec získala alespoň malou roličku.

V roce 2011 získala vedlejší roli v seriálu CHUCK. O rok později získala hlavní roli U.S. Marshalla Isabel Zambadové ve spin offu SBĚRATELŮ KOSTÍ, který nese název THE FINDER. Tady si zahrála po boku na Oskara nominovaného Michaela Clarka Duncana.

Seriál bohužel vydržel jen jeden rok a tak musela hledat nové angažmá pro sezónu 2012/2013. Našla ho u stanice ABC, v hororovém příběhu 666 PARK AVENGUE, kde ztvárnila postavu Louise Leonard, avšak ani zde se druhé série nedočkala.


3.3.1982
Linköping, Östergötlands län, Švédsko
Mercedes Mason csfd

Little DixieLove by DrowningWhat the Night Can DoAna Maria in Novela LandSniper 5Slightly Single in L.A.Maturita s překážkamiKaranténa 2: TerminálThree VeilsAll Signs of DeathRudý písekThe LawRozchod!Námořní vyšetřovací služba L. A.Živí mrtví: Počátek konceAmerican Horror StoriesZelenáčLáska je láska: Generace QVražedná právaDoubtThe Astronaut Wives Club


Aktualizace osobnostního profilu Mercedes Mason: 6.3. 2024 19:30