Tereza Vítů 31 let


Tereza Vítů je mladá herečka stojící na počátku své kariéry, která se narodila 27. prosince 1992 v Praze - Krči. Má dvě sestry a bratra.

Televizní diváci mohou znát Terezu Vítů ze seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde hraje problematickou dceru Andrey Černé. Divákům filmovým se poprvé uvedla v syrovém debutu Matěje Chlupáčka BEZ DOTEKU (2013) rolí Jolany, dívky, která se stala objektem sexuální touhy nevlastního otce, a kterou osud zahnal až do nevěstince. Jednalo se roli náročnou, protože v sobě obsahuje řadu nahých scén, ale Tereza Vítů obstála i herecky, navíc se stala osobou více než povolanou k napsání diplomové práce na téma Herec a nahota. Brzy se také objeví ve filmové generační výpovědi HANY (2014).

Tereza není úzce zaměřena na herectví - baví ji recitace poezie, jazzový zpěv, tanec, tři roky hrála na klavír a také ovládá základy hraní na kytaru. Jejím filmovým snem je role v historickém filmu.


27.12.1992
Tereza Vítů csfd

HanyBez dotekuSpecialistéPo hlavěLabyrintOrdinace v růžové zahraděUliceChinaski: Venku je na nuleLenka Nová: Z deště pod okapKreutzerova sonátaŠichtaĎábel čeká na smrtFuriantPérák


Aktualizace osobnostního profilu Tereza Vítů: 31.10. 2023 20:39