Jegor Berojev 46 let


Vnuk majora Vichra. Tak je často označována jedna z ratolestí hereckého klanu osetijského rodu Berojevových. Jegor Vadimovič Berojev se narodil 9. 10. 1977 v Moskvě. Hercem byl nejenom jeho dědeček, Vadim Berojev, ale i babička, zasloužilá umělkyně Ruska, Elvíra Švarjeva-Brunovskaja. Stejné profesi se věnuje jeho matka, Jelena Berojeva a její bratr, Jegorův strýc, Dmitrij Berojev, a otec Vadim Michejenko, stejně jako jeho bratr Dmitrij a bratranec Andrej.

Rok 2001 byl pro Jegora významný i z čistě osobních důvodů, protože se v tomto roce oženil s dcerou Alexandra Abdulova a Iriny Alferové, Xénií Alferovou. Manželé se seznámili na tiskové konferenci k novým televizním seriálům. Xénie v roce 1998 ukončila právnickou fakultu a pracovala jako právník v moskevské pobočce anglické firmy. Poté pracovala jako jedna z vedoucích programu „Pohled“ a následně nastoupila jako produkční soutěže Bingo, než ji definitivně dostihlo dědictví po rodičích a stala se herečkou. Manželům se 5. dubna 2007 v Itálii narodila dcera Jevdokije.

Úspěch mu přinesla práce v patnáctidílném detektivním seriálu OBČANSKÝ NÁČELNÍK (2001); jeho další kariéru předznamenala role ve filmu IGRA V MODERN (Hra na módu 2003), kde nefiguroval jenom jako herec, ale i jako kaskadér. Předpoklady pro kaskadérskou práci zúročil i v roli Erasta Petroviče Fandorina ve filmu TURECKÝ GAMBIT (2005). Zcela odlišná a naprosto nesportovní byla jeho role ve filmu TÁTA (2004), o vztahu otce a syna, houslového virtuosa. V tomto filmu se stejně jako o rok později v Tureckém gambitu setkal s hereckou partnerkou Olgou Krasko. V roce 2008 se objevil v historickém válečném filmu ADMIRÁL, kde hrál Michaila Smirnova a ve filmu BÍLÁ MEDVĚDICE, o talentované boxerce ze Sibiře. Další významné role byly v seriálech CHEMIK (2010), na motivy skutečného životního příběhu geniálního chlapce, Dmitrije Gorjunova, který objevil jed, který může sloužit jako zbraň hromadného ničení a INDUS (2010) o lékařích, kteří se snaží vyvinout nový druh kostního implantátu. V tomto seriálu kromě Jegora hrála vedle jiných i populární herečka Jekatěrina Rednikova.

Jegor není pouze hercem, mimořádný sportovní talent, kromě kasakadérských kousků ve filmech, prokázal například v roce 2008 svou účastí v soutěži Tance na ledě, kde mu partnerkou byla krasobruslařka, dvojnásobná olympijská šampionka, Jekatěrina Gordějeva. Během soutěže vzniklo mnoho zákulisních drbů o milostném vztahu Jegora s jeho soutěžní partnerkou.


9.10.1977
Moskva, Rusko, Sovětský svaz
Jegor Berojev csfd

Na solnce, vdol rjadov kukuruzySkvoz vremjaKoněc filmaSpasibo dědu za pobeduLoučit se nebudemeDěd Moroz. Bitva MagovTěrritorijaŠtěstí je...Něrealnaja LjubovPoljarnij rejsAvgust. VosmogoMamyV ožidanii morjaRejderČelověk, kotoryj znal vsjoAdmirálBegljankiTurecký gambitTátaŽeleznodorožnyj romansRodnyje ljudiNasledijeNačalnik razvedkiPěreval ĎatlovaTěorema PifagoraVojna semejBolšoj artistSmotritěl majakaKrugovorotTonkij ljodKovbojVtoroje dychanijeDoroga na ostrov PaschiVremja dlja dvojichChimikAdmiralNačať snačala. MartaDěvjať něizvěstnychKazarozaKamenskajaGraždanin načalnikPjatyj ugolRostov-papaSemejnyje tajny


Aktualizace osobnostního profilu Jegor Berojev: 19.11. 2023 17:58