Faith Ford 59 let


Faith Ford je americká herečka známa především rolí Corky Sherwoodové ze sitcomu Murphy Brown a rolí Hope Fairfieldové ze sitcomu Hope & Faith.

Poté se Faith přestěhovala do Hollywoodu kde získala roli v  situační komedii The Popcorn Kid, pět epizod v Thirtysomething a poté roli v Murphy Brown. Po deseti letech série skončila a Faith pokračovala v dalším TV úsilí. V roce 1998 sama produkovala vlastní  situační komedii Maggie Winters. Faith si zahrála po boku Kelly Ripa v seriálu Hope & Faith jako Hope Shanowski. Ženu v domácnosti, která žije poklidný život, dokud se k ní nenastěhuje její sestra, hollywoodská hvězda, která jí komplikuje život v různých divokých a surrealistických situacích. Komedie trvala tři sezóny, poté byla stažena z ABC po poklesu hodnocení.

V roce 2004 vydala vlastní kuchařku: Vaření s Faith. Knihu vydala na počest své matky a svých babiček, za to že jí naučily, jak vařit.  V roce 2005 si zahrála ve snímku The Pacifier roli matky, jejíž manžel zemřel. V roce 2011 se objevila ve filmu Maturiťák, kde si zahrála roli Kitty Prescott, matku hlavní hrdinky Novy Prescott, kterou hraje Aimee Teegarden.

Od roku 1989 do roku 1996 byla provdaná za Roberta Nottinghama. V roce 1998 se provdala za Campiona Murphyho s nímž je dodnes. S Murphym koprodukovala originální krátký film s názvem Citation of Merit, který se objevil v řadě filmových festivalů po celé USA. Faith byla diagnostikována Graves-Basedowova nemoc.


14.9.1964
Alexandria, Louisiana, USA
Faith Ford csfd

Máme tu duchaChristmas in MississippiMost, díl 2.Most, díl 1.Field of VisionMaturiťákTrading ChristmasUprchlý vězeňDívčí válkyThe Fish TankPůlnoční polibekOchránceBeethoven 5Máma stávkujeVracejí se… pro vícNení únikuNight VisitorsVíkendVšude dobře, doma nejlípSvůdceJestliže je úterý, musíme být v BelgiiYou Talkin' to Me?Noční soudKilling ItMurphy BrownPrůměrňákoviJmenuju se EarlCarpoolersMyšlenky zločinceHope & Faith


Aktualizace osobnostního profilu Faith Ford: 1.11. 2023 11:41