Alessandra Acciai 58 let


Alessandra Acciai narozená 12. prosince 1965 v Římě, je od nástupu do filmové a divadelní branže koncem osmdesátých let minulého století, považována za talentovanou herečku jejíž největší předností je spontánnost.

Televizní seriály jsou pro Alessandru „běžnou“ záležitostí a v průběhu své kariéry je v nich neustále obsazována. UNA FREDDA MATTINA DI MAGGIO – 1990, jako Anna. IL MARESCIALLO ROCA – 1996, jako Caterina Spago. OKOUZLENÍ (INCANTESIMO), jako Cora Sensesi. DON MATTEO – 2006 jako Anna Carlini a další televizní seriály a inscenace. V roce 1996 ve filmu Rosalie Polizzi ANNI RIBELLI , hrála Alessandra roli Dory Dalmonte. Pak přicházejí filmy jako LA TERZA LUNA (1997) nebo mysteriózní IL GIOCO (1999).

V devadesátých letech započala Alessandra svou úspěšnou divadelní kariéru jako Ifigenia ve hře AULIDE (1990), pak přicházejí další úspěchy LA VALIGIA DI CARNE (1993), MANI DI PROFILO a hlavně v roce 2002 hra LA FORMULA od Davida Auburna.

V Avatiho úspěšné komedii IL FIGLIO PIÚ PICCOLO (2010) s Christianem De Sicou v hlavní roli hrála Alessandra Dinu Diasparro. V roli Isabetty jí můžeme nově vidět i v Parentiho komedii o pětici přátel AMICI MIEI – COME TUTTO EBBE INIZIO (2011), která je velkou konfrontací s Monicelliho veleúspěšnou trilogií AMICI MIEI (MOJI PŘÁTELÉ). V Parentiho komedii se objevují jako protagonisté Christian De Sica, Michele Placido, Giorgio Panariello, Paolo Hendel a Massimo Ghini.


12.12.1965
Řím, Lazio, Itálie
Alessandra Acciai csfd

Amici miei - Come tutto ebbe inizioIl figlio più piccoloIl Grande sognoPoco più di un anno faPrincesaLupo mannaroMít někoho rádIl GiocoBajo banderaLa classe non è acquaTerza luna, LaAlbergo RomaUomini senza donneAnni ribelliGiorno del giudizio, IlLe donne non vogliono piùFerdinando, uomo d'amoreFredda mattina di maggio, UnaČerný kocourDon MatteoUn papà quasi perfettoMai con i quadriIncantesimoIl maresciallo RoccaScoopAť žije nevěstaLa bucaByl to synČerná ovceVášeňLa più bella musica dopo Mozart20 anni


Aktualizace osobnostního profilu Alessandra Acciai: 19.11. 2023 09:46