Ilja Noskov 46 let


Erast Petrovič Fandorin měl několik představitelů, první, ať už v reálné chronologii nebo v osobní historii literárně-filmového hrdiny, byl Ilja Anatoljevič Noskov. Role v televizním seriálu AZAZEL (2002) byla Iljovým debutem ve filmu. Jako jediný z dosavadních představitelů této postavy, jejímž tvůrcem jak v knihách tak ve scénářích je Boris Akunin, je modrooký, což odpovídá tomu, jak autor svou postavu vytvořil.

V současnosti je hercem divadelní skupiny Noskov a spol., kromě divadla se nadále věnuje i filmu. Díky svému původu se objevuje nejenom ve filmech a seriálech ruských ale i v ukrajinských, nebo natáčených v koprodukci, například v roce 2006 ve filmu VRÁTIT VÍRU, kde si zahrál mladého lékaře, který pomáhá s nalezením nového smyslu života krasobruslařce, která se po těžkém úrazu musí vyrovnat s možností, že nebude znovu chodit. V roce 2012 bude v televizi uvedena dvoudílná lyrická komedie OPRAVDOVÁ LÁSKA.


21.7.1977
Nova Kachovka, Ukrajina, Sovětský svaz
Ilja Noskov csfd

Mužčina k Novomu GoduNěboSvingeryZapasnoj igrokO čjom molčat francuzyKontribucijaModěl sčastlivoj žizniNě paraDva mgnovenija ljubviRoza proščalnych vetrovAziatTravestiÚnik z kruhuAzazelEffekt dominoLichoradkaDočeňkiSpasskajaPodkidyšLastočkaNěopalimyj FenixSvidětělstvo o rožděniiNaše sčastlivoje zavtraPrizrak ujezdnogo těatraSledovatel TichonovSvodnyje sjostryZabuď meňa, mama!Kateřina VelikáAňutino sčastěKrivoje zerkalo dušiVasilisaŽenskij doktorŠachtaŽenskije mečty o dalnich stranachKamenskajaPutějcyZakon myšelovkiKto v dome chozjain?SčastlivyjMoskovskaja sagaŽenščiny v igre bez pravilNě v forme


Aktualizace osobnostního profilu Ilja Noskov: 16.3. 2024 05:40