Amandla Stenberg 25 let


Amandla se narodila 23.října 1998 v Los Angeles, její jméno znamená v řeči afrických Zulů "síla, se kterou je potřeba počítat". Když jí byly čtyři roky, umístila se na prvních místech v Disneyho katalogu "modelek" - což jí otevřelo cestu do světa reklamních kampaní, především pak pro McDonald a Walmart.

Kromě hereckého talentu je také členkou kapely a umí hrát dobře na kytaru, či bubny. V současné době je Amandla mladou velvyslankyní organizace "No kid hungry", kde je například i jedním z mluvčích Jeff Bridges. Dále je aktivní ve  fondu "Ubuntu education", v Port Elizabeht v Jižní Africe, kde podporuje talentované děti, de facto od "kolébky až po potenciální nastartování kariéry".


23.10.1998
Los Angeles, California, USA
Amandla Stenberg csfd

WildwoodMy AnimalOzi - Voice of the ForestSpider-Man: Napříč paralelními světyHádej, kdo je vrahMilý Evane HanseneNenávist, kterou jsi probudilTemné sílyWhere Hands TouchVšechno úplně všechnoTakoví jsmeRio 2Hunger Games: Vražedná pomstaHunger GamesJak chutná láskaColombianaTexaský katWhy Did I Get Married Too?Star Wars: AkolytkaZiweEddyGaslightNeo YokioMr. RobinsonOspalá díraMy Name Is AndreaThis Changes EverythingThe World Is Watching: Making the Hunger GamesTroye Sivan - YOUTHThe AcolyteWhat's Up Now50th NAACP Image AwardsOscar 2019The Kelly Clarkson Show2018 American Music Awards2018 MTV Video Music AwardsMTV Movie & TV Awards 201844th NAACP Image AwardsNickelodeon Kids' Choice Awards 2012TeenNick Halo AwardsDagsrevyen


Aktualizace osobnostního profilu Amandla Stenberg: 4.4. 2024 22:43