Alexej Gorbunov 62 let


Jako všichni sovětští chlapci té doby si Aljoša rád hrál na válku a celé dny trávil venku. Byl často vídán na stadionu Dynama a se svými vrstevníky sledoval tréninky slavných fotbalistů. Od 13 let se Aljoša věnoval ilegálnímu podomnímu obchodu: měnil odznaky za žvýkačky a později přeprodával použité džíny, za což se dostal do vazby. Snil o cestě do zahraničí a byl ochoten „prodat“ svou vlast za značkové džíny. Nenáviděl komunisty a s otcem se hořce hádal o smyslu života.

Byl hlavním zpěvákem skupiny „Grust' pilota“. Pracoval také jako DJ na rozhlasových stanicích v Kyjevě, např. Rádiu Nostalgie. Uváděl ukrajinský televizní pořad Nochnoy budil'nik. Organizoval a moderoval diskotéky „Džankoj“ a „Džumanji“ v Kyjevě. Aktivně působil na Ukrajině i v Rusku. Hrál v divadelním sdružení 814.

Získal cenu Zlatý orel za nejlepší mužský herecký výkon ve filmu Dvanáct (2007) a cenu Teletriumph za nejlepší mužský herecký výkon ve filmu Trava pod sněgom (2010). Je Zasloužilý umělec Ukrajinské SSR a Lidový umělec Ukrajiny. Jeho první manželkou byla Svetlana Lopukhova a druhou Irina Kovalevova. Herec má dvě dcery ze dvou manželství – Anastasii a Sophii.


29.10.1961
Kyjev, Ukrajina, Sovětský svaz
Alexej Gorbunov csfd

Mates piensKompromatOkupacePoslední žoldákČomu ja žyvyjTut i zarazZabutiDivoké polePravilo bojuNě bojsja, ja s toboj! 1919SarančaStavka na ljubovTrubačZaljotčikiMöbiusAtomový IvanMamyVálka špionůPiraMMMidaDom SolncaDěťjam do 16...Ključ SalamandryKrajPorNOBeljajevJáKrycí jméno: FarewellObitajemyj ostrov. SchvatkaOtdamsja v chorošije rukiPistolet StradivariIlluzija strachaMalá MoskvaRealnyj papaTajemný ostrovTot, kto gasit světŠviháciDvanáctDikariLov na PiraňuMečenosecPoslednij zabojSatisfakcijaŽivojStátní radaPutevoditelKarmenBlue MoonStrana gluchichFučžouGreshnitsa v maskeMoi Ivan, toi AbrahamZoloto partiiKisnevij GolodObitnytsiaČelověk iz komandy Hladomor´33Doping dlja angelovJamaRaspadGu-Ga


Aktualizace osobnostního profilu Alexej Gorbunov: 6.11. 2023 20:09