Ivana Lokajová 55 let


Narodila se 14.4.1969 v Praze jako Ivana Hrubá. Před studiem DAMU (katedra alternativního divadla) byla v letech 1987-89 členkou kladenského loutkového divadla Lampion. DAMU absolvovala v roce 1993 a společně s celým ročníkem a režisérem Janem Bornou stála u zrodu Dejvického divadla.

V televizi se mihla v menších rolích především v některých seriálech popř. v televizních přenosech inscenací Divadla v Dlouhé - LHÁŘ (role Maskovaná dáma), NAŠI FURIANTI (role Šumbalka), MAŠKARÁDA (role baletky Solange) aj. Matka dvou dětí (Václav a Anežka).


14.4.1969
Praha, Československo
Ivana Lokajová csfd

Případ dvou básníkůLajkaPo strništi bosKobry a užovkyFrankensteinova armádaVytoč mého agentaOdznak VysočinaJitřní zářePolicie ModravaPoldové a nemluvněRaplTrpaslíkSvatby v BenátkáchŽivot a doba soudce A. K.Ach, ty vraždy!PřešlapyŽivot na zámkuKrása na prodejInfiltrace: Obchod se soucitemVodňanský & Skoumal - Všechno je proměnlivéInfiltrace: Obchod s důvěrouInfiltrace: Obchod se svědomímInfiltrace: Obchod se zdravímZtraceni v ČeskuNaši furiantiMaškaráda čili Fantom OperyJeště žiju s věšákem, plácačkou a čepicíLhářJak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídkaŽivot je hraStezka ČeskemInfiltrace: Obchod s nadějí


Aktualizace osobnostního profilu Ivana Lokajová: 4.3. 2024 19:22