Gudrun Landgrebe 73 let


Německá herečka, narodila se v roce 1950 v Göttingenu. Po vystudování divadelní školy v Kolíně nad Rýnem se až do roku 1981 věnovala plně divadlu. Začínala v Městském divadle Bielefeld, v letech 1977 – 1981 působila v divadle v Dortmundu.

Výčet jejích rolí je ale úctyhodný spíše co do počtu, než svou kvalitou. Výjimkou je např. role Kataliny von Kubinyi ve snímku PLUKOVNÍK REDL z roku 1985. Od roku 1992 se opět věnuje divadlu.


20.6.1950
Göttingen, Niedersachsen, Západní Německo
Gudrun Landgrebe csfd

Die Drei ??? - Erbe des DrachenBöse Wetter - Das Geheimnis der VergangenheitEndstation GlückDer Mann ohne SchattenTiefe WundenNeviditelnáZáhada Severního mořeZázračné dětiKommissar LaBréa - Mord in der Rue St. LazareKommissar LaBréa - Todesträume am MontparnasseVater aus heiterem HimmelŽid Süss - Film bez svědomíKommissar LaBréa - Tod an der BastilleVon ganzem HerzenZmatek v srdciRebecca Ryman: Wer Liebe versprichtWarten auf AngelinaHeimat-Fragmente: Die FrauenKráska a pirátHerzlichen GlückwunschMatky mého mužeRok do svatbyDer Bestseller - Wiener BlutAlles SambaZamilovaní zlodějiHerz oder KneteLáska může všechnoŠance na zhubnutíDer Vamp im SchlafrockPravidla úspěchuStiller SturmMumie smrtiDas Mädchen aus der TorteVirus 2000Wer liebt, dem wachsen Flügel...Cukr pro bestiiFeverMilostné scény z planety ZeměO jeden hřích navícOpernballDas HochzeitsgeschenkKonec manželstvíRossini - Oder die mörderische Frage, wer mit wem schliefStunden vor dem Morgengrauen, DieTreskoTresko - Amigo AffäreTresko - Im Visier der DrogenmafiaHerberge für einen FrühlingMiluji muže své dceryNebezpečné hryUnvergeßliches Wochenende... in Sevilla, EinEin Mann für jede TonartGoldstaubMit tödlicher SicherheitSněhurkaStínZázračná létaMilenaDům na mělčináchVelká hra


Aktualizace osobnostního profilu Gudrun Landgrebe: 3.11. 2023 02:30