Jonathan Liebesman 47 let


Jonathan Liebesman se narodil 15. září 1976 v jihoafrickém Johannesburgu. Studoval filmařinu na AFDA, posléze na Newyorské univerzitě, kde v roce 2000 natočil krátký snímek GENESIS AND CATASTROPHE, který vyhrál cenu za nejlepší krátkometrážní film na filmovém festivale v Austinu. Liebesman téhož roku získal cenu "Hollywood Young Filmmaker Award" na hollywoodském filmovém festivalu.

Téhož roku v Columbia Pictures oznámili, že Liebesman bude režírovat sci-fi snímek BATTLE: LOS ANGELES, jehož scénář napsal Christopher Bertolini. Natáčení začalo na podzim roku 2009, premiéra je stanovena na březen 2011.

V roce 2009 Warner Brothers rozhodli, že Liebesman bude režírovat film ODYSSEUS, založený na Homérově eposu. Rok na to byl jmenován do role režiséra pokračování Souboje Titánů - WRATH OF THE TITANS. Natáčení by mělo začít v létě roku 2011.


15.9.1976
Johannesburg, Jihoafrická republika
Jonathan Liebesman csfd

Želvy NinjaHněv TitánůSvětová invazeKR 13Texaský masakr motorovou pilou: PočátekPropad do temnotHaloLetopisy rodu ShannaraKruhyGenesis and CatastropheMaking of 'Darkness Falls', The


Aktualizace osobnostního profilu Jonathan Liebesman: 1.11. 2023 04:40