Murat Yıldırım 45 let


Murat Yıldırım je tureckým hercom, ktorý svoju slávu získal prostredníctvom populárnej televíznej minisérie Firtina (Búrka), kde sa zoznámil so svojou budúcou manželkou Burçin Terzioğlu. Bola to jeho prvá hlavná úloha.

V roku 2006 získal ďalšiu hlavnú úlohu vo filme Arafat, za čo bol nominovaný na Antalya Golden Orange Awards pre najlepšieho herca. O rok neskôr si zahral v televíznom seriáli Asi ako Demir Dogan. Táto séria bola odvysielaná v 73 krajinách s nomináciou 51. najlepšej telenovely na Monte-Carlo Television Festival. Počas nakrúcania Asi si zahral vo filme Güz sancisi (Pains of Autumn) o nepokojoch v Istanbule v roku 1955. Po skončení Asi súhlasil v roku 2010 s účinkovaním v seriáli Láska a trest (Aşk ve Ceza), kde stvárnil jednu z hlavných postáv (Savaş Baldar). Od roku 2012 hrá v tureckej dráme Suskunlar (Game of Silence) úlohu Ecevit Oran (Şerif) podľa novely amerického spisovateľa Lorenza Carcaterra Sleepers.


13.4.1979
Konya, Konya, Central Anatolia Region, Turecko
Murat Yıldırım csfd

Nefes: Yer Eksi İkiDumlupınar: Vatan Sağ OlsunMakoScorpionAylaIch gehöre ihmSonsuz AşkStále poprvéDadaşKocan Kadar Konuş: DirilişKocan Kadar KonuşKirimliGüz SancısıArafDivoká jízda na létajícím koberciTeşkilatAzizRamoGecenin KraliçesiSuskunlarAşk ve CezaArka Sokaklar


Aktualizace osobnostního profilu Murat Yıldırım: 31.3. 2024 23:15